MaciupeQ Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Witam, Dziś przestały reagowac przyciski menu/home/back Rano działały i nagle ni z tego ni z owego zero reakcji. UWAGA - prosze nie pisać, ze wyłaczyłem działanie przycisków, bo wiem że są włączone. Jakieś pomysły? błąd softwareowy, czy czeka mnie wizyta w serwisie?
ddr Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Hmm. A próbowałeś wyłączyć i włączyć tą opcję? Od biedy możesz zrobić kopię i spróbować fullwipe i/lub reflash.
Acid Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam, Dziś przestały reagowac przyciski menu/home/back Rano działały i nagle ni z tego ni z owego zero reakcji. UWAGA - prosze nie pisać, ze wyłaczyłem działanie przycisków, bo wiem że są włączone. Jakieś pomysły? błąd softwareowy, czy czeka mnie wizyta w serwisie? Uruchom ponownie telefon. Wysłano z MI Note
MaciupeQ Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Sorry, ale takie rzeczy zrobiłem. Przywrócenie do ustawień farycznych też nie pomogło.
rrobsonm Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Ja skasowałem sobie jakąś apkę sytemową pozornie nie groźną i przestało mi działać przytrzymanie przycisku. Przywracanie aplikacji nie pomogło, trzebabyło na nowo wgrywać paczkę z MIUI Polska.
Rekomendowane odpowiedzi