Skocz do zawartości
  • 0

Płacenie NFC, ikonka słuchawek, brak danych mobilnych gdy rozładowana bateria

Pytanie

Opublikowano

Hej, zakupiłem POCO F5 Pro, odblokowałem bootloadera, zainstalowałem Miuipolska, dodałem kartę do portfela i wszystko było git, mogłem normalnie płacić, następnie zainstalowałem aplikację mBanku i nie mogę płacić, wyskakuje komunikat o niebezpieczeństwie. Na szczęście działa płacenie zbliżeniowe Blkiem ale obawiam się, czy wszędzie będę mógł płacić tym Blikiem. Na poprzednim telefonie mi11lite płaciłem bez problemu.

Druga sprawa to gdy podłączę słuchawki bezprzewodowe nie widzę ikonki tych słuchawek na pasku statusu, natomiast gdy wejdę w pasek powiadomień to pojawia się ikonka. Na samym początku ikonka była, zniknęła w pewnym momencie.

Dzisiaj zauważyłem, że jak zszedłem z naładowaniem baterii poniżej 20% to przestały działać dane mobilne, WiFi działa. Nie włączałem oszczędzania energii, samo się to stało. Gdzie mógłbym wyłączyć to ograniczenie?

Dzięki, pozdrawiam.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

O jesuuu, branzylionowy wpis o tym samym co się dzieje od kilku dni i było wielokrotnie wyjaśniane, google zmieniło sposób certyfikacji. I do póki nie znajdzie się uniwersalny sposób aby obejść google to będą problemy na różnych customach.
No ale po co poświęcić chwilę na użycie szukajki, wygodniej jest wrzucać pierdylioniwy wpis o tym samym problemie i wyrażać oburzenie że dotknęła mnie klęska.
Mam nieodparte wrażenie że tego typu posty/problemy zamieszcza maturbaza która żeby zaliczyć maturę musiała zdobyć "aż" 30% punktów aby dostać papierek.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 0
Opublikowano
W dniu 9.11.2023 o 23:39, Netoper napisał(a):

O jesuuu, branzylionowy wpis o tym samym co się dzieje od kilku dni i było wielokrotnie wyjaśniane,

Nie podniecaj się tak, w chwili kiedy pisałem posta nie było żadnych informacji, że google coś zmieniło.