xTimmyJRT Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 telefon xiaomi redmi note 11 przy płatności za pomocą google pay wyświetla komunikat, że telefon nie spełnia wymagań zabezpieczeń. prosiłbym o pomoc
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 @xTimmyJRT, wyślij zrzut ekranu z informacji o telefonie.
Marcin Balut Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 U mnie ten sam problem od wczoraj jeszcze 7.11.2023 działało.
Master Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Marcin Balut napisał(a): U mnie ten sam problem od wczoraj jeszcze 7.11.2023 działało. panie Marcinie - proszę zerknąć do działu aktualności ... tam jest wszystko opisane że szczegółami i jest prowadzona dyskusja ... będą/już są nowe wersje stabilne Xiaomi eu z obejściem tego problemu ... Edytowane 10 Listopada 2023 przez Master
Marcin Balut Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 5 godzin temu, Master napisał(a): panie Marcinie - proszę zerknąć do działu aktualności ... tam jest wszystko opisane że szczegółami i jest prowadzona dyskusja ... będą/już są nowe wersje stabilne Xiaomi eu z obejściem tego problemu ... Już wszytko wiem dziękuje
Marcin Balut Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Czy ktoś może mi powiedzieć skąd ściągnę starszy soft Redmi Note 11 Stabilna V14.0.2.0
Rekomendowane odpowiedzi