joncodiro Posted January 31 Share Posted January 31 Hej czy jest jeszce jakiś sposób konwersji z CN do global Nie płatny bo widze ze tylko trzeba pobrac firmware zmodyfikowane , wejsc w tarcze , oplacic przez Paypala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted January 31 Share Posted January 31 Miałem kupić MI 8 Pro, ale dobił mnie ten język polski a właściwie jego brak, jak opisujecie i kupiłem Mi 7 Pro - działa idealnie, kosztuje mniej a czy 8 ma jakieś rewelacje w porównaniu z 7. Ja jestem z mojej opaski bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joncodiro Posted February 2 Share Posted February 2 Widze moja ostatnia opaska z mi band Jakbym wiedział ze bedzie problem z jezykiem napewno bym jej nie kupił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 2 Share Posted February 2 Jeśli kupiłeś w Polsce od legitnego sklepu/sprzedawcy to można cisnąć na zwrot na podstawie niezgodności z umową.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
joncodiro Posted February 2 Share Posted February 2 Alliexpress Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataK Posted February 3 Share Posted February 3 Witam. Czy istnieje możliwość, aby ktoś dodał moją opaskę na telegramie? Nie mogę nic wysłać. D0:62:2C:D0:11:46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joncodiro Posted February 5 Share Posted February 5 Doti112 Chyba zablokowali możliwosc dodawania wpisu , chyba ze jest inne forum Na jakim kanale dodajesz adresy MAC @zmylna na jakim kanale dodajesz MAC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmylna Posted February 5 Share Posted February 5 Doti112 Chyba zablokowali możliwosc dodawania wpisu , chyba ze jest inne forum Na jakim kanale dodajesz adresy MAC @zmylna na jakim kanale dodajesz MAC ?Nie pamiętam już nazwy ale generalnie robiłem wszystko jak było opisane w wątku. Telegram wywaliłem więc nie mogę sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joncodiro Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Jest PL troche kombinowania zgodnie z poradnikiem koszt 2,5 € Edited March 12 by joncodiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted March 27 Share Posted March 27 Takie znalazłem : ⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, Ten temat jest zamknięty, wszystkie zaktualizowane przechodzą Kup mod MiFitness v1.34u Kolejność aktualizacji jest następująca: 1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”. 2. Usuń oryginalny mod MiFitness. 3. Zainstaluj wersję moda. 4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon. 5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota. 6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji. 7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj. 8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem. OSTRZEŻENIE!! Jeśli pojawi się komunikat o błędzie: „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”, oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) Chciałem tylko dodać, że te 5 euro to w sumie paczka papierosów a wszystko mamy idealnie spolszczone i działające. A prawdziwego Globala dla wersji CN nigdy nie będzie. Była gdzieś zamieszczona wypowiedz jakiejś kobiety związanej z firmą. Albo global - no teraz juz jest - ale dużo, bardzo dużo nadziało się na wersję CN i dalej czekają. Angielski, angielskim a polski polskim. A wszystko trwa praktycznie parę minut się robi , poza tym, że z telegrama musimy sciagnać zmieniony soft. No i potrzebny jest PayPal - tylko i wyłącznie w ten sposób da się zapłacic. Ale w momencie boot wie, że 5,20 E wpłyneło i zaczyna się zmiana tj. w naszym przypadku spolszczenie softu. Polecam. EDIT./ Na jedno nie zwróciłem uwagi dopiero teraz. NFC nie ma chyba ze kiedyś poprawia. W wersji CN była, ale tylko chińskie banki. Edited March 27 by kris68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andziaaaaa1981 Posted March 31 Share Posted March 31 W dniu 27.03.2024 o 12:04, kris68 napisał(a): Takie znalazłem : ⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, Ten temat jest zamknięty, wszystkie zaktualizowane przechodzą Kup mod MiFitness v1.34u Kolejność aktualizacji jest następująca: 1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”. 2. Usuń oryginalny mod MiFitness. 3. Zainstaluj wersję moda. 4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon. 5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota. 6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji. 7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj. 8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem. OSTRZEŻENIE!! Jeśli pojawi się komunikat o błędzie: „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”, oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie. Witam. A gdzie pisac do tego bota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted March 31 Share Posted March 31 Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andziaaaaa1981 Posted March 31 Share Posted March 31 3 godziny temu, kris68 napisał(a): Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. Dzięki. Ja mam opaske mi band 8 a to wskazane przez Ciebie jest do zegarka. A juz mialam nadzieje ze po roku uda mi sie mieć w koncu polski .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted April 1 Share Posted April 1 Ale na telegramie widziałem też wpis dotyczący twojej opaski. Poszukaj na pewno jest. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobekos1 Posted July 7 Share Posted July 7 Cześć wszystkim, co się zmieniło w opasce przy najnowszym globalu? Warto to robić czy to co jest po wyjęciu z pudełka...? 🤔 Kupionego mam w PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts