Jump to content

Konwersja Mi Band 8 CN do wersji Global

krzysztofmazur

Recommended Posts

Miałem kupić MI 8 Pro, ale dobił mnie ten język polski a właściwie jego brak, jak opisujecie i kupiłem Mi 7 Pro - działa idealnie, kosztuje mniej a czy 8 ma jakieś rewelacje w porównaniu z 7. Ja jestem z mojej opaski bardzo zadowolony.

Doti112
Chyba zablokowali możliwosc  dodawania wpisu , chyba ze jest  inne forum
Na  jakim  kanale dodajesz adresy MAC 
@zmylna na jakim kanale  dodajesz MAC ?
Nie pamiętam już nazwy ale generalnie robiłem wszystko jak było opisane w wątku. Telegram wywaliłem więc nie mogę sprawdzić.

• 1 month later...

Takie znalazłem

⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, 

Ten temat jest zamknięty,
wszystkie zaktualizowane przechodzą
Kup mod MiFitness v1.34u

Kolejność aktualizacji jest następująca:
1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”.
2. Usuń oryginalny mod MiFitness.
3. Zainstaluj wersję moda.
4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon.
5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota.
6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji.
7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj.
8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem.

OSTRZEŻENIE!!
Jeśli pojawi się komunikat o błędzie:
  „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”,
oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie.

Chciałem tylko dodać, że te 5 euro to w sumie paczka papierosów a wszystko mamy idealnie spolszczone i działające. A prawdziwego Globala dla wersji CN nigdy nie będzie. Była gdzieś zamieszczona wypowiedz jakiejś kobiety związanej z firmą. Albo global - no teraz juz jest - ale dużo, bardzo dużo nadziało się na wersję CN i dalej czekają. Angielski, angielskim a polski polskim. A wszystko trwa praktycznie parę minut się robi , poza tym, że z telegrama musimy sciagnać zmieniony soft. No i potrzebny jest PayPal - tylko i wyłącznie w ten sposób da się zapłacic. Ale w momencie boot wie, że 5,20 E wpłyneło i zaczyna się zmiana tj. w naszym przypadku spolszczenie softu. Polecam.

EDIT./  Na jedno nie zwróciłem uwagi dopiero teraz. NFC nie ma chyba ze kiedyś poprawia. W wersji CN była, ale tylko chińskie banki.

Edited by kris68

W dniu 27.03.2024 o 12:04, kris68 napisał(a):

Takie znalazłem

⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, 

Ten temat jest zamknięty,
wszystkie zaktualizowane przechodzą
Kup mod MiFitness v1.34u

Kolejność aktualizacji jest następująca:
1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”.
2. Usuń oryginalny mod MiFitness.
3. Zainstaluj wersję moda.
4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon.
5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota.
6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji.
7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj.
8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem.

OSTRZEŻENIE!!
Jeśli pojawi się komunikat o błędzie:
  „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”,
oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie.

Witam. A gdzie pisac do tego bota ?

Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. 

• Thanks 1

3 godziny temu, kris68 napisał(a):

Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. 

Dzięki. Ja mam opaske mi band 8 a to wskazane przez Ciebie jest do zegarka. A juz mialam nadzieje ze po roku uda mi sie mieć w koncu polski ....

• 3 months later...