joncodiro Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Hej czy jest jeszce jakiś sposób konwersji z CN do global Nie płatny bo widze ze tylko trzeba pobrac firmware zmodyfikowane , wejsc w tarcze , oplacic przez Paypala
kris68 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Miałem kupić MI 8 Pro, ale dobił mnie ten język polski a właściwie jego brak, jak opisujecie i kupiłem Mi 7 Pro - działa idealnie, kosztuje mniej a czy 8 ma jakieś rewelacje w porównaniu z 7. Ja jestem z mojej opaski bardzo zadowolony.
joncodiro Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 Widze moja ostatnia opaska z mi band Jakbym wiedział ze bedzie problem z jezykiem napewno bym jej nie kupił
Netoper Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 Jeśli kupiłeś w Polsce od legitnego sklepu/sprzedawcy to można cisnąć na zwrot na podstawie niezgodności z umową.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
BeataK Opublikowano 3 Lutego 2024 Opublikowano 3 Lutego 2024 Witam. Czy istnieje możliwość, aby ktoś dodał moją opaskę na telegramie? Nie mogę nic wysłać. D0:62:2C:D0:11:46
joncodiro Opublikowano 5 Lutego 2024 Opublikowano 5 Lutego 2024 Doti112 Chyba zablokowali możliwosc dodawania wpisu , chyba ze jest inne forum Na jakim kanale dodajesz adresy MAC @zmylna na jakim kanale dodajesz MAC ?
zmylna Opublikowano 5 Lutego 2024 Opublikowano 5 Lutego 2024 Doti112 Chyba zablokowali możliwosc dodawania wpisu , chyba ze jest inne forum Na jakim kanale dodajesz adresy MAC @zmylna na jakim kanale dodajesz MAC ?Nie pamiętam już nazwy ale generalnie robiłem wszystko jak było opisane w wątku. Telegram wywaliłem więc nie mogę sprawdzić.
joncodiro Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) Jest PL troche kombinowania zgodnie z poradnikiem koszt 2,5 € Edytowane 12 Marca 2024 przez joncodiro
kris68 Opublikowano 27 Marca 2024 Opublikowano 27 Marca 2024 Takie znalazłem : ⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, Ten temat jest zamknięty, wszystkie zaktualizowane przechodzą Kup mod MiFitness v1.34u Kolejność aktualizacji jest następująca: 1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”. 2. Usuń oryginalny mod MiFitness. 3. Zainstaluj wersję moda. 4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon. 5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota. 6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji. 7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj. 8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem. OSTRZEŻENIE!! Jeśli pojawi się komunikat o błędzie: „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”, oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie.
kris68 Opublikowano 27 Marca 2024 Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) Chciałem tylko dodać, że te 5 euro to w sumie paczka papierosów a wszystko mamy idealnie spolszczone i działające. A prawdziwego Globala dla wersji CN nigdy nie będzie. Była gdzieś zamieszczona wypowiedz jakiejś kobiety związanej z firmą. Albo global - no teraz juz jest - ale dużo, bardzo dużo nadziało się na wersję CN i dalej czekają. Angielski, angielskim a polski polskim. A wszystko trwa praktycznie parę minut się robi , poza tym, że z telegrama musimy sciagnać zmieniony soft. No i potrzebny jest PayPal - tylko i wyłącznie w ten sposób da się zapłacic. Ale w momencie boot wie, że 5,20 E wpłyneło i zaczyna się zmiana tj. w naszym przypadku spolszczenie softu. Polecam. EDIT./ Na jedno nie zwróciłem uwagi dopiero teraz. NFC nie ma chyba ze kiedyś poprawia. W wersji CN była, ale tylko chińskie banki. Edytowane 27 Marca 2024 przez kris68
Andziaaaaa1981 Opublikowano 31 Marca 2024 Opublikowano 31 Marca 2024 W dniu 27.03.2024 o 12:04, kris68 napisał(a): Takie znalazłem : ⚠Uwaga!!Alex Lyakhovsky, Ten temat jest zamknięty, wszystkie zaktualizowane przechodzą Kup mod MiFitness v1.34u Kolejność aktualizacji jest następująca: 1. Poproś bota @mi_watch_bot o modyfikację aplikacji MiFitness za pomocą polecenia „/latestapp”. 2. Usuń oryginalny mod MiFitness. 3. Zainstaluj wersję moda. 4. Przejdź do tarcz zegarków. Sekcja Sklep, pod ikoną Sklepu, ikona po lewej stronie w linii ikon. 5. Kontynuuj płatność, postępuj zgodnie z instrukcjami bota. 6. Bot informuje o udanej płatności po otrzymaniu powiadomienia. Zwykle kilka minut, powiadomienie i aktywacja aktualizacji. 7. Musisz opuścić tarcze zegarków i przejść do Urządzenie => Aktualizuj i instaluj i aktualizuj. 8. Po aktualizacji należy zresetować opaskę i powiązać ją z lokalnym regionem. OSTRZEŻENIE!! Jeśli pojawi się komunikat o błędzie: „Nie można uzyskać wersji oprogramowania sprzętowego”, oznacza to, że użyłeś niewłaściwej wersji aplikacji, poproś bota o /latestapp, pobierz i zainstaluj ponownie. Witam. A gdzie pisac do tego bota ?
kris68 Opublikowano 31 Marca 2024 Opublikowano 31 Marca 2024 Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. 1
Andziaaaaa1981 Opublikowano 31 Marca 2024 Opublikowano 31 Marca 2024 3 godziny temu, kris68 napisał(a): Wpisz w wyszukiwarce Telegrama Alex Lyakhovsky, potem znajdź nasz model zegarka, komendy, pobierzesz nowy soft i ci aktywują po wpłaceniu 5 euro. Tylko musisz mieć PayPal. Dzięki. Ja mam opaske mi band 8 a to wskazane przez Ciebie jest do zegarka. A juz mialam nadzieje ze po roku uda mi sie mieć w koncu polski ....
kris68 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Ale na telegramie widziałem też wpis dotyczący twojej opaski. Poszukaj na pewno jest. 1 1
bobekos1 Opublikowano 7 Lipca 2024 Opublikowano 7 Lipca 2024 Cześć wszystkim, co się zmieniło w opasce przy najnowszym globalu? Warto to robić czy to co jest po wyjęciu z pudełka...? 🤔 Kupionego mam w PL.
Rekomendowane odpowiedzi