Skocz do zawartości
  • 0

Proszę usunąć

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

pani Paulino - proszę wejść w panel sterowania - apke - i tam na górze po prawej są ustawienia - takie kółeczko - i tam można włączyć / wyłączyć powiadomienia - w ustawieniach - gdzie mamy wszystkie powiadomienia u mnie też jest to nieaktywne (panel sterowania) no ale za to działa z poziomu ustawień apki 🙃

Screenshot_2023-09-24-20-24-34-312_com.miui.securitycenter.jpg

Edytowane przez Master
  • 0
Opublikowano
15 godzin temu, Master napisał(a):

pani Paulini - proszę wejść w panel sterowania - apke - i tam na górze po prawej są ustawienia - takie kółeczko - i tam można włączyć / wyłączyć powiadomienia - w ustawieniach - gdzie mamy wszystkie powiadomienia u mnie też jest to nieaktywne (panel sterowania) no ale za to działa z poziomu ustawień apki 🙃

Screenshot_2023-09-24-20-24-34-312_com.miui.securitycenter.jpg

Mam to wyłączone to jest wyłączenie panelu z menu powiadomien a nie wyłączenie samych powiadomien 

• 0
Opublikowano

pani Paulino - ja przy takich ustawieniach nie mam żadnych powiadomień z panelu sterowania - suwak jest nieaktywny w powiadomieniach - załącznik - za to jest aktywny w aplikacji panelu sterowania i to załatwia u mnie temat - bo też nie są te powiadomienia mi do niczego potrzebne ... nie wiem czy jest jeszcze jakaś inna możliwość żeby to wyłączyć ...

Screenshot_2023-09-25-12-47-40-831_com.miui.notification.jpg

• 0
Opublikowano
9 godzin temu, Master napisał(a):

pani Paulino - ja przy takich ustawieniach nie mam żadnych powiadomień z panelu sterowania - suwak jest nieaktywny w powiadomieniach - załącznik - za to jest aktywny w aplikacji panelu sterowania i to załatwia u mnie temat - bo też nie są te powiadomienia mi do niczego potrzebne ... nie wiem czy jest jeszcze jakaś inna możliwość żeby to wyłączyć ...

Screenshot_2023-09-25-12-47-40-831_com.miui.notification.jpg

U mnie w aplikacji nie ma tego centrum powiadomien 

😕

• 0
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Paulina Stefańska napisał(a):

U mnie w aplikacji nie ma tego centrum powiadomien 

😕

a ma Pani system w wersji globalnej czy nasze miui? patrząc na zrzut ekranu który Pani dolaczyla to raczej global - na globalu często jest inna funkcjonalność i inny układ menu ustawień ... nasz miui polska bazuje na oryginalnej wersji naszych małych skośnookich przyjaciół 🙃do tego na masę dodatkowej funkcjonalności co czyni go jeszcze lepszym ... aplikacja panelu sterowania wygląda tak jak w załączeniu - to taka ikonka z tarczą - zielona o ile pamiętam (u mnie są customowe ikony i bez kolorów 🙃 jak otworzymy to właśnie pojawi się to co w załączniku - po prawej na górze są te ustawienia (to kółeczko - czy może raczej wielokąt to lepsze określenie ...) no i tam właśnie jest ten przełącznik powiadomień - u mnie jak widać są wyłączone ale można je też włączyć jeśli komuś to potrzebne do czegoś 🙃

Screenshot_2023-09-25-22-34-18-322_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2023-09-25-22-35-57-533_com.miui.securitycenter.jpg

centrum powiadomień to nie jest w aplikacji tylko to jest systemowe - dostępne przez ustawienia - w miui polska to się nazywa "powiadomienia i centrum funkcji" - i tam mamy właśnie powiadomienia aplikacji - gdzie ustawiamy je już wedle życzenia - ale właśnie tam powiadomienia dla panelu sterowania są nieprzełączalne - stąd zmieniam to właśnie już w samej apce panelu sterowania 🙃 inaczej nie idzie tego się pozbyć ...

Screenshot_2023-09-25-22-38-55-215_com.android.settings.jpg

Screenshot_2023-09-25-22-41-54-841_com.android.settings.jpg

Edytowane przez Master
  • 0
Opublikowano
8 godzin temu, Master napisał(a):

a ma Pani system w wersji globalnej czy nasze miui? patrząc na zrzut ekranu który Pani dolaczyla to raczej global - na globalu często jest inna funkcjonalność i inny układ menu ustawień ... nasz miui polska bazuje na oryginalnej wersji naszych małych skośnookich przyjaciół 🙃do tego na masę dodatkowej funkcjonalności co czyni go jeszcze lepszym ... aplikacja panelu sterowania wygląda tak jak w załączeniu - to taka ikonka z tarczą - zielona o ile pamiętam (u mnie są customowe ikony i bez kolorów 🙃 jak otworzymy to właśnie pojawi się to co w załączniku - po prawej na górze są te ustawienia (to kółeczko - czy może raczej wielokąt to lepsze określenie ...) no i tam właśnie jest ten przełącznik powiadomień - u mnie jak widać są wyłączone ale można je też włączyć jeśli komuś to potrzebne do czegoś 🙃

Screenshot_2023-09-25-22-34-18-322_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2023-09-25-22-35-57-533_com.miui.securitycenter.jpg

centrum powiadomień to nie jest w aplikacji tylko to jest systemowe - dostępne przez ustawienia - w miui polska to się nazywa "powiadomienia i centrum funkcji" - i tam mamy właśnie powiadomienia aplikacji - gdzie ustawiamy je już wedle życzenia - ale właśnie tam powiadomienia dla panelu sterowania są nieprzełączalne - stąd zmieniam to właśnie już w samej apce panelu sterowania 🙃 inaczej nie idzie tego się pozbyć ...

Screenshot_2023-09-25-22-38-55-215_com.android.settings.jpg

Screenshot_2023-09-25-22-41-54-841_com.android.settings.jpg

Tak właśnie widzę że m inne ustawienia niż pan czy można zmienić ta wersję global na taką jak ma Pan w ustawieniach? Może zresetowanie do ustawień fabrycznych coś da 

• 0
Opublikowano

Tak właśnie widzę że m inne ustawienia niż pan czy można zmienić ta wersję global na taką jak ma Pan w ustawieniach? Może zresetowanie do ustawień fabrycznych coś da 

zresetowanie nic Pani nie da bo to nie zmieni funkcjonalności i wyglądu tych ustawień - straci Pani wszystkie dane i trzeba będzie wszystko robić od nowa - a wygląd menu i dostępne funkcje zostaną jak były ... więc proszę sobie to darować ...

wersje global można zmienić na wersję miui polska ale to nie jest szybka robota ... bo wymaga instalacji nowego systemu ... do tego telefon musi być odblokowany - tu na forum są poradniki jak się do tego zabrać - proszę poczytać jeśli Panią to interesuje - jest też gdzieś rozpiska czym różnią się te systemy od siebie ... jeśli to Panią interesuje to proszę uprzejmie

https://miuipolska.pl/o-romie-miuipolska/

• 0
Opublikowano

@Paulina Stefańska 

Instrukcja odblokowania znajduje się tutaj 👉 

Instrukcja instalacji oprogramowania xiaomi.eu/miuipolska znajduje się tu 👉 

Jeśli czynność ta wydaje się trudna czy też niemożliwa z przyczyn technicznych, istnieje również możliwość wgrania tego softu przez MiCenter, z tym że odpłatnie.  

https://sklep.micenter.pl/pl/p/Instalacja-polskiego-i-nagrywania-rozmow-w-Xiaomi/136

@Acid