hygena Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Mam problem jak w tytule. Jest informacja w ustawieniach telefonu ,że można zrobić aktualizację ale pobieranie się nie udaje. Pobrałem ze trony Xiaomi i mam w pobranych . U co moge zrobić dalej ? Edytowane 23 Września 2023 przez hygena Literówka😉
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Dotknij parę razy ikony MIUI w aktualizatorze, powinny się odblokować dodatkowe opcje, w tym ręczny wybór paczki.
0 hygena Opublikowano 23 Września 2023 Autor Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Znalazłem chyba powód problemu. Mam androida 12 a miui jest dla 13. I co teraz? Mam taki smartfon nie to że muszę aktualizować. Jeśli gra warta świeczki(😉) i coś jest wartościowszego w nowszym sofcie to tak, to bym chciał. Ale i tak jestem zadowolony z tego telefonu. Edytowane 23 Września 2023 przez hygena Dodanie pliku.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Pobrałeś w takim razie nie tę paczkę, co trzeba. https://bigota.d.miui.com/V14.0.3.0.TKFEUXM/miui_SWEETEEAGlobal_V14.0.3.0.TKFEUXM_d1f402084b_13.0.zip To jest paczka pod Twój ROM.
0 hygena Opublikowano 23 Września 2023 Autor Opublikowano 23 Września 2023 Ok. Pobrałem . I co dalej? Przy próbie otwarcia pojawia się pytanie o wyodrębnienie i cała masa folderów do wybrania. Logicznie wybrałem MIUI ale tam znowu jakieś podfoldery. Ciężka sprawa🫣. A ja tylko chciałem zaktualizować ( w domyśle hipotetycznie, poprawiać) swojego i tak fajnego fona.😒
0 Master Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 12 minut temu, hygena napisał(a): Ok. Pobrałem . I co dalej? Przy próbie otwarcia pojawia się pytanie o wyodrębnienie i cała masa folderów do wybrania. Logicznie wybrałem MIUI ale tam znowu jakieś podfoldery. Ciężka sprawa🫣. A ja tylko chciałem zaktualizować ( w domyśle hipotetycznie, poprawiać) swojego i tak fajnego fona.😒 jak pobrałeś to na telefonie to nie musisz tego wyodrębniać / rozpakowywać - paczkę wskazujesz w menu updatera - to będzie wypakowane i wrzucone automatycznie - ROM wypakowujesz tylko przy pobraniu na kompie - jeśli aktualizujesz przez tryb fastboot ... tu musisz tylko wskazać paczkę jak klikniesz przez ręczne wskazanie - to co pisał pan Kacper (jeśli nie masz tej opcji do wyboru to kliknij kilka razy ikonę miui w aktualizatorze) i powinno pójść jak trzeba 🙃
0 hygena Opublikowano 3 Października 2023 Autor Opublikowano 3 Października 2023 Niestety nie mam żadnego doświadczenia z tym co mi napisałeś. Jednak zrobiłem coś innego. Zmieniłem kraj na Danię bo tu teraz jestem. Teraz pobiera mi aktualizację ale po załadowaniu 100% na chwilę włącza się odszyfrowywanie i znowu komunikat że nie można pobrać i
Pytanie
hygena
Mam problem jak w tytule. Jest informacja w ustawieniach telefonu ,że można zrobić aktualizację ale pobieranie się nie udaje. Pobrałem ze trony Xiaomi i mam w pobranych . U co moge zrobić dalej ?
Edytowane przez hygenaLiterówka😉
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi