Skocz do zawartości
  • 0

Problem z aktualizacją v14.0.5.0.tkfmixm Redmi Note 10 PRO

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Mam problem jak w tytule. Jest informacja w ustawieniach  telefonu ,że można zrobić aktualizację ale pobieranie się nie udaje. Pobrałem ze trony Xiaomi i mam w pobranych . U co moge zrobić dalej ?

Edytowane przez hygena
Literówka😉

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Znalazłem chyba powód problemu. Mam androida 12 a miui jest dla 13. I co teraz? Mam taki smartfon

Screenshot_2023-09-23-15-43-59-590_com.android.settings.jpgnie to że muszę aktualizować. Jeśli gra warta świeczki(😉) i coś jest wartościowszego w nowszym sofcie to tak, to bym chciał. Ale i tak jestem zadowolony z tego telefonu. 

Edytowane przez hygena
Dodanie pliku.
  • 0
Opublikowano

Ok. Pobrałem . I co dalej? Przy próbie otwarcia pojawia się pytanie o wyodrębnienie i cała masa folderów do wybrania. Logicznie wybrałem MIUI ale tam znowu jakieś podfoldery. Ciężka sprawa🫣. A ja tylko chciałem  zaktualizować ( w domyśle hipotetycznie, poprawiać) swojego i tak fajnego fona.😒

• 0
Opublikowano
12 minut temu, hygena napisał(a):

Ok. Pobrałem . I co dalej? Przy próbie otwarcia pojawia się pytanie o wyodrębnienie i cała masa folderów do wybrania. Logicznie wybrałem MIUI ale tam znowu jakieś podfoldery. Ciężka sprawa🫣. A ja tylko chciałem  zaktualizować ( w domyśle hipotetycznie, poprawiać) swojego i tak fajnego fona.😒

jak pobrałeś to na telefonie to nie musisz tego wyodrębniać / rozpakowywać - paczkę wskazujesz w menu updatera - to będzie wypakowane i wrzucone automatycznie - ROM wypakowujesz tylko przy pobraniu na kompie - jeśli aktualizujesz przez tryb fastboot ... tu musisz tylko wskazać paczkę jak klikniesz przez ręczne wskazanie - to co pisał pan Kacper (jeśli nie masz tej opcji do wyboru to kliknij kilka razy ikonę miui w aktualizatorze) i powinno pójść jak trzeba 🙃

• 0
Opublikowano

Niestety nie mam żadnego doświadczenia z tym co mi napisałeś. 

Jednak zrobiłem coś innego. Zmieniłem kraj na Danię bo tu teraz jestem.

Teraz pobiera mi aktualizację ale po załadowaniu 100% na chwilę włącza się odszyfrowywanie i znowu komunikat że nie można pobrać i