Ewelina Salutzka Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Witam. Tata usunął sobie systemowe radio FM. Przeszukałem już wszystko w tym telefonie, łącznie z opcjami programisty i nigdzie nie znalazłam możliwości zainstalowania tego radia z powrotem. Radia instalowane ze sklepu są radiami internetowymi a zależy mi żeby nie musiał używać internetu do słuchania radia. Jakieś pomysły jak to naprawić? Nie chcę resetować całego telefonu do ustawień fabrycznych. Model redmi 9a
FromWP Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Ewelina Salutzka napisał(a): Jakieś pomysły jak to naprawić? Pobrać z apkmirror apk i zainstalować. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-1-0-499-release Edytowane 24 Lipca 2023 przez FromWP
tadeusz frankowski Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam czy jak mam zainstalowaną apke radia z link zainstalowałem ją na moim xaomi redmi 12 pro i po podłączeniu słuchawek radio nie gra co zrobić ??? Czy jest jakaś szansa aby te radio działało czy lipa ??? czy na 12 jak usunęli radio bo w specyfikacji telefonu piszę brak to nic nie zrobię. Pozdrawiam. Bo jak tak to lipa że nie ma radia offline. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez tadeusz frankowski
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Jeśli Redmi Note 12 Pro nie miało radia, to instalacja aplikacji nie sprawi, że magicznie się ono pojawi.
tadeusz frankowski Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 19 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Jeśli Redmi Note 12 Pro nie miało radia, to instalacja aplikacji nie sprawi, że magicznie się ono pojawi. Ok Dz pozdro.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 No a może tak jak w temacie ktoś podpowie mi jak przenieść głos na głosnik systemowego radio które gra z kablem z końcówkami dwoma Jack Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
tadeusz frankowski Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 2 godziny temu, MariiFit napisał(a): No a może tak jak w temacie ktoś podpowie mi jak przenieść głos na głosnik systemowego radio które gra z kablem z końcówkami dwoma Jack Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Najlepiej to kabel Jack dwustronny i radio musi mieć wejście na wtyk Jack chyba pomogłem.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Mam kabel dwustronny Jack.Radio jest włączone .Tylko jak przerzucić fonie na głośnik bluetooth Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
kris68 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 No znaleźć w ustawieniach bluetooth głośnik, bo jak włączysz w nim parowanie, to powinien być widoczny w telefonie. Swoją drogą trochę mnie zainteresowałeś tym pytaniem, bo sam mam taki głośnik, wieczorem muszę spróbować.
MariiFit Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Mam podłączony tylko o to chodzi że nie słychać w nim radia z telefonu Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi