Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tata usunął sobie systemowe radio FM. Przeszukałem już wszystko w tym telefonie, łącznie z opcjami programisty i nigdzie nie znalazłam możliwości zainstalowania tego radia z powrotem. Radia instalowane ze sklepu są radiami internetowymi a zależy mi żeby nie musiał używać internetu do słuchania radia. 
Jakieś pomysły jak to naprawić? Nie chcę resetować całego telefonu do ustawień fabrycznych. 
Model redmi 9a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam czy jak mam zainstalowaną apke radia z link zainstalowałem ją na moim xaomi redmi 12 pro i po podłączeniu słuchawek radio nie gra co zrobić ??? Czy jest jakaś szansa aby te radio działało czy lipa ??? czy na 12 jak usunęli radio bo w specyfikacji telefonu piszę brak to nic nie zrobię. Pozdrawiam. Bo jak tak to lipa że nie ma radia offline.

Edytowane przez tadeusz frankowski
Opublikowano

No a może tak jak w temacie ktoś podpowie mi jak przenieść głos na głosnik systemowego radio które gra z kablem z końcówkami dwoma Jack

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, MariiFit napisał(a):

No a może tak jak w temacie ktoś podpowie mi jak przenieść głos na głosnik systemowego radio które gra z kablem z końcówkami dwoma Jack

Najlepiej to kabel Jack dwustronny i radio musi mieć wejście na wtyk Jack chyba pomogłem.

Opublikowano

Mam kabel dwustronny Jack.
Radio jest włączone .
Tylko jak przerzucić fonie na głośnik bluetooth

Opublikowano

No znaleźć w ustawieniach bluetooth głośnik, bo jak włączysz w nim parowanie, to powinien być widoczny w telefonie. Swoją drogą trochę mnie zainteresowałeś tym pytaniem, bo sam mam taki głośnik, wieczorem muszę spróbować.