Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnej wersji MIUI dla urządzenia POCO X5 Pro 5G/Redmi Note 12 Pro Speed (nazwa kodowa: redwood). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_REDWOOD_V14.0.3.0.TMSCNXM_v14-13.zip/download, https://androidfilehost.com/?fid=10620683726822064787 ROM można zainstalować zarówno przez tryb Recovery, jak i przez tryb Fastboot. Poradnik: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku.
kozuro Opublikowano 27 Lipca 2023 Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) Czesc, przesiadlem sie z globala na stabilna wersje miui polska na poco x5 pro. Wszystko spoko, tylko nie moge dodac zadnego widgetu na pulpit. Przeciagam widget i nie dokuje ani nic nie moge zatwierdzic, a jak cofne to znika. Tez nie moge znalezc zadnych widgetow procz tych z miui, czyli aplikacji ktore mam zainstalowane i zawsze uzywalem ich widgetow. Edytowane 27 Lipca 2023 przez kozuro
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Opublikowano 27 Lipca 2023 Jeśli przywracałeś kopię zapasową z Google'a, to wraz z nią zainstalował się globalny Panel informacyjny, odpowiednik chińskiego App vault (Asystenta MIUI). Odinstaluj go i będziesz mógł dodawać widżety. 1
kozuro Opublikowano 27 Lipca 2023 Opublikowano 27 Lipca 2023 Dziękuję za szybką odpowiedź. Odinstalowałem i działa wszystko.
kozuro Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Mam kolejny problem. W wiadomościach z google nie ma moich rozmów, a jak chce nową utworzyć to wyskakuje komunikat, że nie moge. Tez da sie to rozwiązać w jakiś sposób?
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Opublikowano 30 Lipca 2023 Nadaj aplikacji uprawnienia do SMS-ow, MMS-ow i ID urządzenia. 1
Sylvasster 68 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Komunikacja NFC działa?Sprawdzone, NFC działa bez problemu.Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
Sylvasster 68 Opublikowano 9 Września 2023 Opublikowano 9 Września 2023 Chyba nie działa status zabezpieczeń.Po pobraniu restartuje tak jak powinno, ale po restarcie status pozostaje ten sam. Mają koledzy tak samo?Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
mcichy10 Opublikowano 24 Września 2023 Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Czy miał ktoś problem z drenowaniem baterii? Potrafi mi spaść 10-15% gdy telefon leży przez noc nie używany. Żeby wykluczyć problem software'owy wyłączałem na noc wifi, dane, włączałem oszczędzanie baterii. Kolejnej nocy włączyłem telefon w tryb ultra oszczędzania energii, ale bez skutku. Nadmienię, że telefon ładuję ładowarką od poprzedniego telefonu Redmi Note 7 z prądem wyjściowym 2A. Przez apke AIDA64 sprawdziłem, że telefon ładowany jest wtedy prądem co najwyżej 0.6A. Ładowarką z zestawu ładuje prądem ok. 2A i normalnie pokazuje animacje szybkiego ładowania. EDIT: 2023-09-25 Zostawiłem telefon wyłączony na noc i stracił 2% baterii. Poprzedni telefon traci tyle będąc włączonym z uruchomionym trybem ultra oszczędzania energii. To jakiś problem hardware'owy? Edytowane 25 Września 2023 przez mcichy10
Netoper Opublikowano 26 Września 2023 Opublikowano 26 Września 2023 Jeśli po wyłączeniu fona spada bateria, to możliwe że to ona jest wadliwa.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
DeepDub Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ile aktualizacji Anddroida dostanie Poco X5 pro? Mój S20FE właśnie przestał być wspierany i szukam czegoś nowszego. Stąd moje zainteresowanie.
mgcompany Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 14:28, DeepDub napisał(a): Ile aktualizacji Anddroida dostanie Poco X5 pro? Mój S20FE właśnie przestał być wspierany i szukam czegoś nowszego. Stąd moje zainteresowanie. Max 2 wersje, na więcej nie ma co liczyć. Aktualizacje systemu ogólnie do max 3 lat w takim budżetowcu, na więcej nie ma co liczyć.
Rekomendowane odpowiedzi