Mss1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Mam tel REDMI NOTE 11 PRO już nie wiem co mam wyłączyć i gdzie by mi się nie pojawiała ta informacja panelu sterowania. Proszę o pomoc.
Master Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) u mnie na mi 11 na najnowszej dev beta wystarczy w ustawieniach panelu sterowania to włączyć / wyłączyć i albo jest to powiadomienie albo nie ... Edytowane 5 Lipca 2023 przez Master
Mss1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 Ale u mnie jest to na niebiesko podświetlane i nic z tym nie mogę zrobić nie mogę przesunąć by wyłączyć a jest to tak jak by szare a nie czarne napisy. Zaczynam myśleć że ten tel to katastrofa mecze się z tym już 2i dzień.
FromWP Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 28 minut temu, Mss1 napisał(a): Ale u mnie jest to na niebiesko podświetlane i nic z tym nie mogę zrobić Bo to nie tu. Masz ustawione pokazywanie menu panelu sterowania w panelu powiadomień. Panel sterowania, ustawienia (zębatka na górze po prawej) i tam to jest.
Master Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Mss1 napisał(a): Ale u mnie jest to na niebiesko podświetlane i nic z tym nie mogę zrobić nie mogę przesunąć by wyłączyć a jest to tak jak by szare a nie czarne napisy. Zaczynam myśleć że ten tel to katastrofa mecze się z tym już 2i dzień. dokładnie tak jak wspomniał poprzednik - ten załącznik u mnie to właśnie z tego menu ustawień - sprawdzałem i działa jak należy - bez problemu można wyłączyć te powiadomienie o którym pisałeś ... zobacz mój załącznik z poprzedniej wiadomości 🙃 to co przysłales to nie z tych ustawień ... zobacz załącznik do tego posta - ta ikonka w prawym górnym rogu to właśnie te ustawienia z których zrobiłem poprzednio screena - tam włączysz / wyłączysz powiadomienia z tego panelu 🙃 Edytowane 5 Lipca 2023 przez Master
Mss1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 Super dziękuję za pomoc problem rozwiązany.🖐️ 1
Adam Błażejewski Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi