Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam opaskę MI band 8. Na razie język chiński, chyba że w telefonie zrobię angielski to i opaska ma angielski. Działa bez zarzutów, ale nie specjalnie ją testuję. Przez tydzień ma 70% baterii. Ktoś słyszał kiedy będą dodatkowe języki, albo jak zrobić chociaż angielski?

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Mam zakupioną w Hiszpanii. Nie obeszło się bez kłopotów z MiHealth - z pomocą przyszło odb i reinstalka aplikacji.

Należy pamiętać, że MiHealth dostępne w Google Play nie obsługuje tej opaski. Trzeba pobrać apk po zeskanowaniu kodu QR, który wyświetla opaska.

Później w konfigu apki trzeba ustawić region na Chiny ponieważ inaczej nie zobaczy urządzenia.

No i tak jak pisał kolega wyżej. Niestety w opasce przy takim ustawieniu wszystko po chińsku.

Zeszło mi się zanim udało się włączyć AOD :)

Edytowane przez zmylna
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja kupiłem Realme i jestem mega zadowolony, działa i liczy wszystko idealnie. A przedtem nie licząc starszych modeli miałem  dwie 7 i obie zgubiłem, po prostu odpięła się ta opaska i sobie powiedziałem nigdy więcej. No może bym się skusił, ale przecież obiecywali, że lada moment pojawi się polski a tu cisza, a język chiński, powiedziałbym, średnio mnie urządza.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Milosh  tez mnie  zastanawia  kiedy rzucą  PL  na wersje chińską
Jeśli nie będzie   jest to moja  ostatnia opaska z MiBand

A  ja mam takie pytanie
Mam brak powiadomień z aplikacji  kiedy spie
Kiedy  pracuję na  nockę  opaska  powiadamia  normalnie

Potrzebował bym aby dawała  znaka  w  nocy
Wykrywanie snu  wyłączone