ajmbizi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sz.P. czy ów opaska łączy się automatycznie z telefonem po znalezieniu się w jego zasięgu ? Mam na myśli sytuację kiedy oddalam się od telefonu, tracę połączenie, potem znowu jestem w zasięgu blutacza. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam 😘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ów opasek łączy się z aplikacją automatycznie, o ile aplikacja nie uśnie lub nie zostanie zabita przez Miui.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jo44 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 W dniu 29.06.2023 o 07:56, Netoper napisał(a): Ów opasek łączy się z aplikacją automatycznie, o ile aplikacja nie uśnie lub nie zostanie zabita przez Miui. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Ja też dziękuję za odpowiedź :), ale może byś napisał coś bliższego. Miałem już kilka zegarków, ale dopiero 7 PRO doprowadził mnie do "rozpaczy". Rozłącza się lub paruje co kilka minut, i tak przez cały dzień. Co z tym do licha zrobić? Miałem Samsunga, miałem Honora, kolega ma prosty zegarek Xiaomi - wszystkie pracowały bezproblemowo. A teraz ten wynalazek ciągle daje o sobie znać. Próby ponownej instalacji niczego nie polepszają. Telefon to POCO M4 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Trzeba we właściwościach aplikacji ustawić autostartOszczędzanie energii dać na bez ograniczeńZablokować w ostatnich aplikacjach żeby nie wyrzucało z pamięci.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jo44 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Jeszcze raz, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Głowacz Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Hej ja mam problem, już była wymiana w ramach gwarancji. Opaska traci połączenie z aplikacją/telefonem i wymusza ponowne parowanie. Wszystko ustawione prawidłowo. To nie moja pierwsza opaska. Co jest nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Mam wersję zwykłą 7, wersję z NFC oraz PRO - te zwykłe działają w sumie bez zarzutu, ale PRO to porażka... nie da się uporządkować aplikacji i ukryć tych z których się nie korzysta. Nie działa pogoda przy wyłączonej lokalizacji w telefonie... no i co chwilę chce się parować. Na POCO M5 z MIUI Global 14.0.1 + Mi Fitness, występuje problem ze zrywaniem połączenia i ponownym parowaniem. Nie ma kłódki żeby zablokować Mi Fitness, a doraźne rozwiązanie to w ustawieniach Mi Fitness: włączyć "Powiadomienia o połączeniu" + w powiadomieniach apki włączyć "Połączenie urządzenia". Tylko potem przy pływających powiadomieniach nie da się korzystać z telefonu bo co chwilę wyskakują... Jest jeszcze inna opcja tj. sprawdźcie jak opaska sprawuje się na Zepp Life czyli dawnym Mi Fit - z tego co widziałem ta apka dużo lepiej działa z opaskami, nie ma niestety "zwierzośpiocha", a dla dziecka to radocha i nie mogłem też w niej dodać karty przy wersji z NFC, stąd musiałem zmienić na Mi Fitness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts