Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś wie kto produkuje paski dla dorosłych ludzi? I gdzie je można kupić. Bo te co są to jakieś takie dziecięce nie mieszczą się na rękę, na chama zaciskam na ostatnią dziurkę. Nie jestem, szczupły aplikacja nie pokazuje że mam lekka nadwagę gdzieś widziałem taki napis a mimo to za mały za krótki ten pasek.

Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzięki ale coś nie metalowego i sylikonowego, jak już to skóra, parciane, rzep itp.
I nie musi to być allegro. Może to być aliexpress, eBay, Amazon.

Ostatnio robiłem sam ale to był do mi banda.

Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalkad2ff4f37ac071c4dc608637905c0742d.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
37 minut temu, TediPower napisał(a):

Jaki rozmiar paska czy, zatrzasku na co mam, patrzeć przy kupnie.

Wysłałem Ci link do aukcji z której kupiłem dwa. Jedna czarna, druga srebrna. Obydwie takie same i dobrej jakości. Szerokość możesz zmierzyć na swoim. Co do długości to nie mam 100% pewności czy będzie wystarczająca, ale powinno być ok. 

Opublikowano

Chodzi mi o rozstaw tych zaczepów
A link widziałem ale to metalowe, potrzebuje coś co nie uczula. Sylikon, skóra, derma itp

Bo tam, piszę 20mm a na innych stronach czytam, 22mm

Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
9 minut temu, TediPower napisał(a):

potrzebuje coś co nie uczula. Sylikon, skóra, derma itp

Wymieniłeś materiały które właśnie mogą uczulać. Nie słyszałem o uczuleniu na stal nierdzewną, ale może takie istnieje. Co do szerokości to weź linijkę, albo suwmiarkę i zmierz. Z tego co pamiętam Amazfit GTR 2/3/4 mają paski szerokości 20 mm