pitt_99 Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 Słyszał ktoś jakieś przebąkiwania żeby Redmi Note 11S dostał aktualizuję do Miui Global 14? To jest jakiś śmiech na sali, że się 10 dostała szybciej aktualizuję niż wersja 11. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 Z dzisiaj: https://bigota.d.miui.com/V14.0.2.0.TKEEUXM/miui_FLEUREEAGlobal_V14.0.2.0.TKEEUXM_4a037bf6d4_13.0.zip
romsed Opublikowano 25 Marca 2024 Opublikowano 25 Marca 2024 Do modelu Redmi Note 11S nie ma firmware xiaomi.eu? Czy wina procesora? Tak na przyszłość pytam bo kupiłem i myślałem że wgram, a niestety nigdzie nie widzę.
Master Opublikowano 25 Marca 2024 Opublikowano 25 Marca 2024 40 minut temu, romsed napisał(a): Do modelu Redmi Note 11S nie ma firmware xiaomi.eu? Czy wina procesora? Tak na przyszłość pytam bo kupiłem i myślałem że wgram, a niestety nigdzie nie widzę. jeśli ten model jest na procku mediateka Helio to nie ma na to romu Xiaomi eu ... a czy będzie to już trzeba by pytać przez patreon (tam są romy dla mediatekow ale tylko z serii dimensity ...) albo na ich forum ... czy planują to wydać ...
Rekomendowane odpowiedzi