Kacper Skrzypek Posted May 8 Share Posted May 8 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_FUXI_V14.0.27.0.TMCCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez recovery, jak i przez Fastboot - poradnik tutaj. Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estavan Posted May 25 Share Posted May 25 Nie wiem czy to można uznać za błąd czy celowy feature, ale "WLAN Calling" ma wyższy priorytet od nazwy sieci w belce powiadomień i na ekranie blokady. Do tego sama nazwa "WLAN" nie powinna być jako "WIFI". Na EEA przez tydzień czegoś takiego nie widziałem Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 26 Author Share Posted May 26 To zależy od operatora. Xiaomi mogło to wymusić dla Twojego operatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts