Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_FUXI_V14.0.27.0.TMCCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez recovery, jak i przez Fastboot - poradnik tutaj. Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku.
Estavan Opublikowano 25 Maja 2023 Opublikowano 25 Maja 2023 Nie wiem czy to można uznać za błąd czy celowy feature, ale "WLAN Calling" ma wyższy priorytet od nazwy sieci w belce powiadomień i na ekranie blokady. Do tego sama nazwa "WLAN" nie powinna być jako "WIFI". Na EEA przez tydzień czegoś takiego nie widziałem Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Opublikowano 26 Maja 2023 To zależy od operatora. Xiaomi mogło to wymusić dla Twojego operatora.
Rekomendowane odpowiedzi