Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serwus jak u was działa ten tryb nie przeszksdzac bo u mnie lipa zaznaczam od kiedy ma działać do kiedy, przychodzi czas wyłączenia a on nadal działa. 

Jak macie jakąś alternatywę to wrzucać.

Edytowane przez Radem
  • Radem zmienił(a) tytuł na Tryb nie przeszkadzał Miui 14 Eu.
Opublikowano

Gdyby to była wina kopi to problemów bym miała więcej a nie jeden po za tym ktoś już pytał z tego forum Chyba Xiaomi 12 że ma taki problem ale chyba odpowiedzi nie było. No u mnie nie działa. Też zaznaczam i na drugi dzień dalej tak samo.

Opublikowano

No jak tak wspominasz muszę cię zmartwić bo kopia została nadpisana bo już miałem Eu, przeszedłem na Taiwan i spowrotem na Eu. Pisałem o tym bo myślałem że muszę czekać na odblokowania boot.  Sprawdzę to sobie przez noc bo zewnętrzny program działa. 

Opublikowano

Najlepiej sprawdź na czystym systemie bez przywracania kopii, bo mimo wszystko potrafią się błędy zdarzać podczas przywracania nawet jak kopia jest "kompatybilna"

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jako ciekawostkę jak działa ten tryb cichy to podam przykład jak to się zachowuje z aplikacją gadu gadu - byłem akurat w sądzie i czekałem na rozprawę i pisała do mnie jedna osoba przez tego gadulca - telefon był już wcześniej ustawiony w tryb cichy żeby zachować powagę na sali ... w każdym razie jeśli aplikacja nie była otwarta to powiadomienia przychodziły bez dźwięku - ale jak otworzyłem ja żeby coś napisać to już dźwięk powiadomienia był ... w ogóle GG ma sporo problemów na tym nowym andku - nie można otwierać i pobierać przesłanych zdjęć czy plików video - jest komunikat o braku miejsca na karcie (której fizycznie przecież nie ma), też jakiś błąd http się pojawia ... ot takie to z tym przygody 🙃 poza tym często korzystam z tego cichego - ustawiam w nocy żeby rano nie męczyli np z roboty ... i działa to jak należy ...

Opublikowano

No właśnie u mnie jest podobny problem z Telegramem. Tylko niestety u mnie powiadomienia w trybie cichym brzdąkają sobie w najlepsze. Denerwuję mnie to i nie mam pojęcia, co z tym zrobić.
@Netoper Przywrócenie kopii zapasowej Google z Globala może mieć wpływ na to, że powiadomienia z Telegrama działają mimo włączonego trybu cichego?

Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na dwoje babka wróżyła, nie jest zasadą że przywrócenie kopii zawsze i z każdą apką powoduje problemy, trza by spróbować na czysto postawić telegrama i zobaczyć czy pomogło, czy jednak problem w samym systemie.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka