Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra (nazwa kodowa: diting). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_DITING_V14.0.8.0.TLFCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno w trybie Recovery (TWRP), jak i przez Fastboot. Szczegóły tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Arly77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 WitamZainstalowałem najnowszą wersję systemu ale i tak aktualizator krzyczy, że jest dostępna nowa aktualizacja z informacją ROM REBUILDZrobiłem coś nie tak? Czyszczenie aktualizatora nic nie dałoPozdrawiam serdecznie Wysłane z Xiaomi 12T Pro
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Skoro tak robi, to był reupload.
Arly77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Skoro tak robi, to był reupload.Czyli jeszcze raz instalować? Wysłane z Xiaomi 12T Pro
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Możesz zainstalować, jak chcesz, ale jeśli nie miałeś większych problemów na obecnej wersji, to nie musisz.
Arly77 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Postanowiłem wrzucić jeszcze raz. Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam serdecznie Wysłane z Xiaomi 12T Pro
TAZo666GM Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czy w tym ROMie nadal jest nagrywanie rozmów? Pozdrawiam
Moonracker Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 pytanie, jak ukryć ikonę nfc ?? wyświetla się po lewej.
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Ustawienia > Powiadomienia i Centrum funkcji > Pasek statusu > Ikony paska statusu
Moonracker Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 oczywiście działa. A tak z ciekawości, dlaczego jak szukam w ustawieniach frazy NFC to tego nie znajduje ??
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Tego nie wiem, powinno znaleźć przynajmniej kilka wyników.
Moonracker Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 znajduje jakieś wyniki ale akurat tego co podałeś nie...
Rekomendowane odpowiedzi