zklaudyna Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Cześć, Proszę Was o pomoc co mogę zrobić w takiej sytuacji jaka widoczna jest na zdjęciu. Telefon po ponownym uruchomieniu ciągle tkwi w tym menu, żadna opcja nie pozwala na jego normalne uruchomienie (poza Wipe Data, tego nie próbuję). Telefon po aktualizacji do MIUI 13 często sam się wyłączał i włączał, aż w końcu padł. W dwóch serwisach usłyszałam, że najprawdopodobniej padł system i dane z telefonu są nie do odzyskania. Widzicie jeszcze jakieś szanse na uratowanie telefonu, przede wszystkim danych... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Safe mode też nie działa?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklaudyna Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Również nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Przyciski się nie zacięły?Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklaudyna Posted March 26, 2023 Author Share Posted March 26, 2023 Przyciskami można bez problemu operować w tym menu. Czy mimo prawidłowego działania to w środku może być coś nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 To chyba znowu Xiaomi. Już miałem kilku klientów w ostatnim czasie z Note 10pro, 10 5g i chyba 10s. Pomaga wipe data. Szkoda że 99% ludzi nie dba o swoje dane na telefonie. Tzn jak do czegoś dojdzie to dopiero okazują się ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zklaudyna Posted March 28, 2023 Author Share Posted March 28, 2023 Tak, ludzie dzielą się na tych co robią kopie zapasowe i tych co będą robić kopie zapasowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts