mikidar Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 Witam. Czy ma ktoś taki problem że znikają widgety godziny.
vilus1 Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) Mi znikają po zmianie zegara. Po wygaszeniu pojawia się jakieś powiadomienie po chińsku i po wybudzeniu zegara nie ma. Edytowane 29 Marca 2023 przez vilus1
blasfobias Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Bateria znika w oczach, telefon naładowany do 100, restart i bateria ma po chwili 96. Żadne aplikacjie nie działają w tle, a bateria znika. Tak źle nie bylo już dawno. Nie wystarcza na dzień pracy. 1
lee Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dawno mnie tu nie było. Do tych którzy mają problem z drenażem baterii. Betterbatterystats z XDA za darmo albo wersja płatna która jest tym samym. Pobrać zajrzeć do wątku zrzucić log i albo wrócić tam na forum. U mnie xplore raz wydrenował baterię. Nie było updateu i na A13 chyba coś nie tak działa.
mikidar Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Nie od dziś wiadomo że aktualizacje starych telefonów mają sprawić że masz kupić nowszy model. Po zejściu na miui 13 stabilny z Xiaomi eu wszystko hula i bateria jakimś cudem nie leci w oczach. Redmi note 10 pro 8/256
dzanas69 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Pojawiła się nowa wersja- 14.0.2.0, ale masakra jest jakaś z pobieraniem, na komputerze idzie jak krew z nosa, aktualizator na telefonie wyszukuje nowa wersję, ale nie generuje linku i za chwilę wykonuje restart. Mógłby ktoś sprawdzić , czy też ma takie problemy, czy to tylko u mnie, czy może jakiś problem na serwerach?
jebzdzidy9 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 21 godzin temu, dzanas69 napisał(a): Pojawiła się nowa wersja- 14.0.2.0, ale masakra jest jakaś z pobieraniem, na komputerze idzie jak krew z nosa, aktualizator na telefonie wyszukuje nowa wersję, ale nie generuje linku i za chwilę wykonuje restart. Mógłby ktoś sprawdzić , czy też ma takie problemy, czy to tylko u mnie, czy może jakiś problem na serwerach? Właśnie pojawiło mi się na telefonie 14.0.2.0 stabilna. Pobieram prosto na telefon. Na razie idzie bez problemów, nawet szybko. Aktualnie posiadam 13.0.14. Zastanawiam się głęboko czy warto ryzykować.
jebzdzidy9 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Przy instalacji w TWRP aktualizacji v14.0.2.0 wywala komunikaty na czerwono: Nie można zamontować '/system_ext' invalid argument Nie można zamontować '/product' invalid argument Nie można zamontować '/vendor' invalid argument Nie można zamontować '/odm' invalid argument Macie pomysł co może naprawić ten problem?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2023 2 godziny temu, jebzdzidy9 napisał(a): Przy instalacji w TWRP aktualizacji v14.0.2.0 wywala komunikaty na czerwono: Te komunikaty nie są problemem. Instalacja przeszła normalnie. Zignoruj je. 1
jebzdzidy9 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Te komunikaty nie są problemem. Instalacja przeszła normalnie. Zignoruj je. Przy kliknięciu na restart pojawia się uwaga "że system nie jest zainstalowany" i czy aby na pewno chce wykonać ten reset. Nie strace aktualnych danych, które są na telefonie? System uruchomi się normalnie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Nie stracisz. System się uruchomi. 1
jebzdzidy9 Opublikowano 2 Maja 2023 Opublikowano 2 Maja 2023 Dziękuję! Odważyłem się to zrobić po Twojej podpowiedzi. Telefon wstał bez większych problemów. Zabieram się za testowanie miui 14
kkkamilll85 Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 Jeśli można trochę z innej beczki ale dotyczy to tej wersji MIUI. Może ktoś tutaj wie jak włączyć opcje Optymalizacji MIUI? Klikałem już kilkukrotnie w "Wartości Domyślne" i nic, w ustawieniach Języki i Metody Wprowadzania - Autouzupelnianie też zmieniałem na Google i dalej. Może macie jakieś pomysły?
Marcin Breszka Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witam po zainstalowaniu miui polska 14.0.9 na redmi note 10 pro mam problem z szumem mikrofonu rozmowcy mnie nie słyszą. Dyktafon rejestruje szum wymieniłem płytke z gniazdem usb i mikrofonem wciąż to samo czy możliwe że to wina oprogramowania czy ktoś z was ma taki problem. Pomożecie mi go rozwiązać ?
Netoper Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zmień rom na EEA czy Mi i będzie jasne czy to wina systemu czy sprzętu.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
zagrobelny Opublikowano 12 Marca 2024 Opublikowano 12 Marca 2024 Proszę o Twoją opinię: Stałem się posiadaczem 10 Pro Global 14.0.4. Czy rozblokować bootloader i wgrać MIUI EU czy pozostać na global czy wgrywać wersję Tajwan? Raczej przydałyby się nagrywanie rozmów oraz musi działać NFC (aplikacje bankowe mbank, velo itd.)
Rekomendowane odpowiedzi