ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 Kup Xiaomi 13/Pro z Xiaomi.eu na TradingShenzhen!Czytaj dalej >
skay77 Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 Jak zaczniecie reklamować ten sklep to się spier.... Sprowadzanie telefonów i znowu będzie płacz (: bo komuś płacą marne grosze za reklamę a utrudni potem życie wielu (:Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka 1
Master Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 fajny jest ten nowy 13 pro - nie podoba mi się tylko ta kamerka przednia na środku górnej belki ... szkoda że nie zrobili podekranowej ... to bym poważnie pomyślał nad wymianą swojej 11tki na tą wersję ... w trading shenzen są całkiem dobre ceny i można nawet chyba zamówić odblokowana wersję to potem bezproblemowo można od razu postawić miui polska
Netoper Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Jak zaczniecie reklamować ten sklep to się spier.... Sprowadzanie telefonów i znowu będzie płacz (: bo komuś płacą marne grosze za reklamę a utrudni potem życie wielu (:Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu TapatalkaA w czym ma utrudnić życie, jak zobaczysz reklamę w TV o czopkach na ból tyłka to lecisz do apteki i kupujesz?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Gorzej jak wezmą pod lupę ten sklep o to mi chodziWysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Nie kumam, kto ma go wziąć pod lupę, prezes? służby celne? Tusk?Ten sklep nie istnieje od tego roku, marka jest znana nawet kotu prezesa Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi