karu666 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Witam, od niedawna posiadam telefon 11T pro. Na ekranie blokady powiadomienia są półtransparentne, przez co całkowicie niewidoczne gdy mam ustawione zdjęcie na blokadzie ekranu. Czy można zmienić powiadomienia na całkowicie nie przeźroczyste?
langolier Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Mam 11T , MIUI 13.0.9, Android 12 U mnie jest tak, że nie zawsze można to dopasować, niestety 🤨 Wchodzisz: Ustawienia/Motywy i klikasz pierwszą ikonkę na dole po prawej (taki symbol popiersia człowieka). Pokazuje Ci się Twój profil i ustawienia: Motywy Dzwonki Tapety ... Ekran blokady Klikasz na Ekran blokady i masz widoczne dostępne Ekrany blokady w swoim systemie a na dole ikonkę Dostosuj. I teraz, w zależności od tego, który z Ekranów blokady masz zastosowany w systemie, ta ikonka Dostosuj" może być "wyszarzona" - czyli ustawienia są niedostępne Ja u siebie mam trzy Ekrany blokady: Klasyczny, One UI 3.0, Windows 10 Style i tylko One UI 3.0 pozwala na modyfikację ustawień, min. właśnie przejrzystości (opacity) tekstu. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez langolier
Rekomendowane odpowiedzi