Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Za parę dni dostanę w swoje ręce Xiaomi Mi4 który kupił mi kolega w Chinach.

Prosiłbym o weryfikację czy owe urządzenie jest oryginalne oraz czy będzie działać z polskim LTE bo gdzieś wyczytałem że nie. 

Całej reszty (tj. sprawdzanie zdrapek itd)dowiem się jak już przyjedzie.

Swoją drogą to już keczup po frytkach bo już i tak kupiłem ale może się czegoś więcej dowiem.

Nie wiem czy na podstawie tych fotek w załączniku można to ustalić.

Pozdrawiam.

post-6524-0-42138300-1439056568_thumb.jp

post-6524-0-05205400-1439056574_thumb.jp

post-6524-0-40300800-1439056579_thumb.jp

post-6524-0-01461900-1439056584_thumb.jp

Edytowane przez alibaba84
Opublikowano

Jeżeli chodzi o "oryginalność" względem fotek, to wydaje się OK, co do LTE... wydaje mi się, że niestety działać nie będzie, ale głowy sobie uciąć nie dam, słabe te zdjęcia i niewiele z tej nalepki widać... (po cholere robić zdjęcie z ukosa nalepki jeżeli nic na niej nie widać?!), ale z tego co udało mi się wyczytać, to działa tylko TDD-LTE, a w Polsce mamy chyba FDD-LTE (B1/B3), ale to niech już ktoś inny potwierdzi :D

Opublikowano

Zakresów 3G na tym zdjęciu niestety słabo widać, ale wydaje mi się, że jest to telefon pod Chiny, bo widnieje tam "3G TD-SCDMA" pod China Mobile, o ile się nie mylę, więc jedyne co złapie ew. to 2G...

Opublikowano (edytowane)

No wtopa galanta. Co komu po smartfonie z potencjałem, jak nie będzie wykorzystywany w 15% :-P

Bo na 2G to raczej tylko synchronizacja poczty.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edytowane przez kulig007
Opublikowano

Kupił mu kolega w Chinach i pyta nas o oryginalność.

Najpierw zaopatrz się w zaufane osoby z otoczenia, później poznaj temat np. częstotliwości i dopiero na końcu wyrzucaj kwit.

Kupić coś bez pewności co do oryginalności i w ogóle działania... myślcie trochę.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...