alibaba84 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Za parę dni dostanę w swoje ręce Xiaomi Mi4 który kupił mi kolega w Chinach. Prosiłbym o weryfikację czy owe urządzenie jest oryginalne oraz czy będzie działać z polskim LTE bo gdzieś wyczytałem że nie. Całej reszty (tj. sprawdzanie zdrapek itd)dowiem się jak już przyjedzie. Swoją drogą to już keczup po frytkach bo już i tak kupiłem ale może się czegoś więcej dowiem. Nie wiem czy na podstawie tych fotek w załączniku można to ustalić. Pozdrawiam. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez alibaba84
arcadioush Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Co Ty masz za kolegów... Wymyśl coś oryginalniejszego...
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jeżeli chodzi o "oryginalność" względem fotek, to wydaje się OK, co do LTE... wydaje mi się, że niestety działać nie będzie, ale głowy sobie uciąć nie dam, słabe te zdjęcia i niewiele z tej nalepki widać... (po cholere robić zdjęcie z ukosa nalepki jeżeli nic na niej nie widać?!), ale z tego co udało mi się wyczytać, to działa tylko TDD-LTE, a w Polsce mamy chyba FDD-LTE (B1/B3), ale to niech już ktoś inny potwierdzi
MaltisDrinker Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Potwierdzam. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
alibaba84 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ale to wtedy co? będzie działaś w 3g ?
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zakresów 3G na tym zdjęciu niestety słabo widać, ale wydaje mi się, że jest to telefon pod Chiny, bo widnieje tam "3G TD-SCDMA" pod China Mobile, o ile się nie mylę, więc jedyne co złapie ew. to 2G...
Acid Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zły model. Nie będzie u nas LTE. Ledwo 2G. Wysłano z MI Note
alibaba84 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No to wtopa chce się ktoś zamienić ?
kulig007 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) No wtopa galanta. Co komu po smartfonie z potencjałem, jak nie będzie wykorzystywany w 15% Bo na 2G to raczej tylko synchronizacja poczty. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez kulig007
alibaba84 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Chopy myślcie , nie da sie tego jakoś szczitować ? może ktoś słyszał o jakiejś modyfikacji? przecież nie móię że za darmo!
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 To jest kwestia sprzętu, a nie systemu więc niewiele zrobisz
Acid Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wyprowadz się do Chin. Wysłano z MI Note 3
Endriu Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Kupił mu kolega w Chinach i pyta nas o oryginalność. Najpierw zaopatrz się w zaufane osoby z otoczenia, później poznaj temat np. częstotliwości i dopiero na końcu wyrzucaj kwit. Kupić coś bez pewności co do oryginalności i w ogóle działania... myślcie trochę. 1
MaltisDrinker Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Oj.. Po prostu kolega będzie częściej wi-fi szukał Hehe Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi