Mkroll Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Witam, podzielcie się ludzie proszę, jaką aplikacje używacie, aby połączyć się z telefonem? Od jakiegoś czasu staram się sparować zegarek i telefon, jednak bez pozytywnego rezultatu. Aplikacja Zepp/Zepp life - nie widzi zegarka, mi fitnes - nie można zainstalować. Telefon Xiaomi 12 (MIUI 14.0.23.1.3 dev). Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Mkroll
SzczufFun Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 5 godzin temu, Mkroll napisał(a): mi fitnes - nie można zainstalować. Czemu? 🤔
Mkroll Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Pobiera aplikacje i pod koniec instalacji wyskakuje komunikat, ze nie można zainstalować aplikacji Mi Fitness. Wyczytałem ze tyczy się to naszych ROM'ów ze względu na możliwość wystąpienia konfliktu aplikacji globalnej z aplikacją China. Mialem wcześniej sparowany zegarek z telefonem, ale po jakiejś aktualizacji urządzenia przestały się komunikować. Nie pamiętaj jakiej aplikacji wówczas uzywałem, bo mialem kilka zainstalowanych. Już tak ok 2 miesięcy, leży zegarek nie używany, i powoli rozkładam ręce🙄. Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Mkroll
SzczufFun Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 44 minuty temu, Mkroll napisał(a): Wyczytałem ze tyczy się to naszych ROM'ów Naszych czyli jakich, bo mi się aplikacja zainstalowała. Mam MiuiPolska Spróbuj zainstalować APK z poziomu menedżera plików: Mi Fitness 3.11.1 (arm64-v8a + arm-v7a) (nodpi) (Android 6.0+) APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
Mkroll Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2023 @SzczufFun dzięki za sugestie👍 Po popełnieniu poniższych komend, aplikacja poszła ze 'Sklepu Play' 1 adb shell pm uninstall --user 0 com.mi.health 2 adb shell pm install-existing --user 0 com.mi.health
korno Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 W dniu 13.01.2023 o 00:42, Mkroll napisał(a): @SzczufFun dzięki za sugestie👍 Po popełnieniu poniższych komend, aplikacja poszła ze 'Sklepu Play' 1 adb shell pm uninstall --user 0 com.mi.health 2 adb shell pm install-existing --user 0 com.mi.health Można o szerszą instrukcję co zrobić, mam ten sam problem.
Rekomendowane odpowiedzi