Skocz do zawartości

Aktualizacja RN 10 Pro do Miui 14 i Androida 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie ?

Czy wiadomo coś o aktualizacji naszego RN 10 Pro do Miui 14 i Androida 13, bo w internecie są różne informacje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robiłem to na dwóch telefonach i na żadnym nie pojawił się komunikat uruchom ponownie. I jak wybieram sprawdź dostępność aktualizacji to nic nie znajduje.

Opublikowano

Wyłączałem i włączyłem telefon ale żaden komunikat się nie pojawił. Ale w jednym telefonie w folderze download znalazłem plik z aktualizacją miui_sweeteeaglobal_v14.0.1.0.tkfeuxm tylko nie wiem co dalej zrobić z tym plikiem.

Opublikowano
6 minut temu, lowermann napisał(a):

U mnie 13.0.17 Miui Stabilne, i mam aktualizację do MIUI 14.0.1.0. TKFEUXM STabilna 3.7GB, ale boję się zainstalować.

na szwajcarii?

Opublikowano

U mnie dzisiaj znowu nie było, potem około 19:30 jak sprawdzałem znowu byłą, teraz około 22:30 sprawdzam znów nie ma. I tak narazie nie instaluję skoro wszystko działa świetnie, poczekam na opinie innych :)

Opublikowano

ja troszkę żałuję, że po kupnie 10 Pro od razu z 12 aktualizowałem na 13, bo responsywność tego telefonu nie jest zadowalająca,

boję się co będzie po aktualizacji na 14, no jednak póki co mam miui Polska 13.0.16.0

Opublikowano
W dniu 24.02.2023 o 21:09, lowermann napisał(a):

U mnie 13.0.17 Miui Stabilne, i mam aktualizację do MIUI 14.0.1.0. TKFEUXM STabilna 3.7GB, ale boję się zainstalować.

Coś lipa z aktualizacją , jeżeli masz paczkę to wrzuć  np. na MEGA i zapodaj link.

Opublikowano
10 godzin temu, piterchmiel1 napisał(a):

Na Szwajcarii jest już następna aktualizacja 14.0.2.0

Akutalizacje bezpieczeństwa chyba tylko z tego co pamiętam

Opublikowano

Ładnie lecicie z aktualizacjami. U mnie cały czas miui 13. Na Szwajcarii, Szwecji czy innej Ugandzie nic nowego na OTA nie ma.