Igorius Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Cześć Jak w temacie - gdzie najlepiej go kupić, gdzie Wy swojego kupiliście? Jak oceniacie obsługę klienta, czas przesyłki, cenę oraz kontakt ze sklepem jak również obsługę w przypadku uszkodzenia (o ile awaria Waszego Mi Note była)?
Nezumi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Na forum są podane najbardziej zaufane sklepy XFS, IBG, Xon24, Accessories4You. Wszystko zależy od tego czy chcesz aby było "taniej", z chin, z możliwością VAT (będzie, albo nie będzie), czy "drożej" na miejscu w 3dni, z już wliczonym VATem
masi0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 No właśnie - ceny w Accessories4You vs Królik na przykładzi Mi4C - 200PLN różnicy na korzyść Królika - gdzie jest haczyk?
Nezumi Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 40 minut temu, masi0 napisał: No właśnie - ceny w Accessories4You vs Królik na przykładzi Mi4C - 200PLN różnicy na korzyść Królika - gdzie jest haczyk? Pewny sprzedawca, gwarancja od Xiaomi, a nie żadne lewe serwisy, które więcej rozwalą niż naprawią, gwarancja oryginalności, dostajesz wszelkie instrukcje co i jak dalej z telefonem robić...
Acid Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Królik coś instaluje system od Chińczyków. Taki podrabiany. Ludzie mają potem problemy by przejść na miuipolska. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi