Zosiula Opublikowano 17 Grudnia 2022 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Czy sprzątacz xiaomi może pokazać do wyczyszczenia pliki śmieci chache aplikacji której nie instalowałam na telefonie
Netoper Opublikowano 17 Grudnia 2022 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jeśli apka nie była instalowana no to jak może sprzątacz wykryć coś co nie istnieje?Chyba że to jakaś aplikacja fabrycznie zainstalowana.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
Zosiula Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2022 To telefon którego używam w biurze. Głównie ja. Przy włączeniu sprzątacza pojawiły się do wyczyszczenia zbędne pliki whatsapp., ja nie używałam i nie instalowałam tej aplikacji. Mąż twierdzi że musiałam ja mieć i używać skoro to się pojawiło na liście do sprzątnięcia??? Nie wiem jak? Czy ktoś musiał używać whatsappa na biurowym telefonie? Już myślę że mnie ktoś wyrabia, bo to znikąd się nie mogło wziąć. Czy dobrze rozumiem?
Netoper Opublikowano 17 Grudnia 2022 Opublikowano 17 Grudnia 2022 A nie był/jest on fabrycznie w romie?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 17 Grudnia 2022 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Aplikacja Czyszczenie ma wbudowaną opcję czyszczenia plików WhatsAppa. Niekoniecznie musi to oznaczać, że masz jakieś "śmieci" z tej aplikacji. Podeślij zrzut ekranu, jak to wygląda. 1
Netoper Opublikowano 17 Grudnia 2022 Opublikowano 17 Grudnia 2022 No fakt, na moim romie mam też odniesienie w czyszczeniu do FB którego fizycznie nie mam, a mimo to opcja czyszczenia FB jest.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
Zosiula Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał: Aplikacja Czyszczenie ma wbudowaną opcję czyszczenia plików WhatsAppa. Niekoniecznie musi to oznaczać, że masz jakieś "śmieci" z tej aplikacji. Podeślij zrzut ekranu, jak to wygląda. Teraz mąż to wyczyścił. W sprzątacz Było dane aplikacji whatsapp. Teraz się nie pojawią. To było ok 2 tygodnie temu. Od tamtej pory przy czyszczeniu zwracam uwagę czy znowu się pojawi ale nie. Ani śladu? 1 godzinę temu, Netoper napisał: A nie był/jest on fabrycznie w romie? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Przepraszam ale nie znam się na tym co znaczy w fabrycznym romie? Telefon kupiliśmy w czerwcu przy ledluzaniu abonamentu. Nie był w żadnej naprawie, nic się nie działo. Jeżeli to właściwie zrozumiałam to odpowiadam ze jest fabrycznie nowy i nikt go nie "przerabiał" 😁 48 minut temu, Netoper napisał: No fakt, na moim romie mam też odniesienie w czyszczeniu do FB którego fizycznie nie mam, a mimo to opcja czyszczenia FB jest. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka A jak wyczyścisz to znów się pokazuje? Bo u mnie już nie ma śladu. Jest tylko czyszczenie messengera którego używam
Jaroslav Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 Od paru dni przypomnienie ze sprzątacza wyświetla się w języku rosyjskim🙄 Czy aby na pewno jest to ok? Czy tel.mógł zostać zainfekowany jakimś syfem, który się pod "sprzątacza" podszywa🤔 Niby drobiazg ale to jednak zawartość skanuje więc wolę się upewnić... Spotkał się ktoś z czymś takim?
grzegorz.lki Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 To są reklamy. Wejdź w ustawienia "sprzątacza" i odznacz rekomendacje
Jaroslav Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 Nie wydaje mi się bo to wygląda jak normalne codzienne przypomnienie tyle że jest cyrylicą napisane🤔
grzegorz.lki Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 Odznaczone masz "odbieraj propozycje" czyli reklam nie powinien już wyświetlać. Sprawdź jeszcze inne modułu panelu sterowania czy też mają odznaczone tą pozycję i ewentualnie wyczyść pamięć podręczną tych modułów. A próbowałeś kliknąć w ten obrazek i patrzyłeś gdzie Cię przekieruje?
FromWP Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 Godzinę temu, Jaroslav napisał(a): wygląda jak normalne codzienne przypomnienie 🤔 Odznacz przypomnienie o czyszczeniu i nie będzie. To reklama, a że Chińczycy nie do konca nad tym panują to reklamy po rosyjsku, czy ukraińsku też się zdarzają. Ostatnio nawet po odznaczenie odbierania propozycji reklamy się zdarzają, ale sprawdź czy w ogólnych ustawieniach panelu sterowania nie masz zaznaczonych propozycji.
Rekomendowane odpowiedzi