Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Teraz, Master napisał(a): zgłaszacie od razu do Xiaomi te tematy Nie mamy z Xiaomi żadnego kontaktu niestety.
Master Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 15 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie mamy z Xiaomi żadnego kontaktu niestety. a to ciekawe to te romy China (bo na nich bazuje miui polska o ile pamiętam) to są skąd? sądziłem że macie z nimi kontakt i tez zgłaszacie uwagi przez jakiś ich kanał deweloperski a tu proszę ....
mixolh Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Bazują na linkach które udostępniane są publicznie...
Master Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 to tak ogólnie jeszcze w temacie - czy jest szansa że w tym miesiącu dostaniemy coś do potestowania? czy raczej słabo? tak patrząc po tych problemach o których wspominał pan Kacper to chyba to trochę się przeciągnie (choćby ten temat z integracja z googlem - a to raczej ważna sprawa ....) zostaje czekać cierpliwie i trzymać kciuki za ekipę miui polska
skay77 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zamiast 14 zainstalujecie sobie moneta https://github.com/MIUI-Monet-Project/Module/releases/tag/v6.0.0 Hehe.Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 3 godziny temu, Master napisał(a): czy jest szansa że w tym miesiącu dostaniemy coś do potestowania? czy raczej słabo? Myślę, że może się uda do końca roku to ogarnąć. Pierwsza konfiguracja jest już ogarnięta.
Master Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 1 minutę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Myślę, że może się uda do końca roku to ogarnąć. Pierwsza konfiguracja jest już ogarnięta. no tak po trochu liczyłem właśnie że może są radę coś jeszcze w tym roku wrzucić brakuje jakoś tych aktualizacji ... niby nic takiego, działa wszystko jako tako, specjalnie nie ma się do czego przyczepić ale jednak ... ja to po cichu liczę że troszkę tam zostawicie do poprawy żeby forumowicze mieli zajęcie i satysfakcję że coś znaleźli i zgłosili dzięki za pozytywne info no i powodzenia Panu i dla reszty ekipy ps. co to jest ten monet? jakiś silnik do tapet? to chyba trzeba przez tego magiska instalować? w ogóle jest po co sobie tym głowę zawracać?
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Monet to inaczej Material You. Dodali to w Androidzie 12, jest odpowiedzialne za dostosowywanie interfejsu niektórych aplikacji (głównie Google'a) do koloru tapety która jest na pulpicie ustawiona. Koledze zapewne chodziło o to, że Xiaomi nie obsługuje tego interfejsu w swoich aplikacjach, stąd ta modyfikacja do Magiska.
mixolh Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 A tak pytając. Jest możliwy wcześniejszy dostęp do tych kompilacji, lub jak zostać wczesnym testerem przed wydaniem kompilacji na forum? Chodzi mi głównie o testowanie danej wczesnej wersji na dany model urządzenia...
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Nie ma takiej możliwości. Jeśli nie potrzebujemy sprawdzić czegoś konkretnie na danym urządzeniu, to nie potrzebujemy testera na ten model. Większość rzeczy możemy ogarnąć na tych modelach, które już w zespole są.
Rekomendowane odpowiedzi