Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem że to nie odpowiednia chwila.....porażka naszej drużyny🤔 ale zaryzykuje i na trzwżwo ktoś pomoże.....ja w ten sposób odreagowuje😉

W związku z tym iż posiadam już wersję Romu V13.0.8.0.SKMCNXM dzięki uprzejmości członkom tego forum /przejście z romu chinskiego /, mam kolejne pytanie.

Czy teraz posiadająć wersję stable chcąc przejść na wersję rozwojową MIUI: 22.10.26 tracę wszystkie ustawienia i aplikację i czy wgranie jest takie same jak z romu chinskiego na rom Xioami pl.

Pytam bo mam doś dużo już zainstalowanych aplikacji i trochę kiepsko jak trzeba by to wszystko od nowa robic,kolejne pytanie czy warto bo niby to narazie ostatnia wersja i może warto poczekać........zależy mi na poprawkach zabezpieczeń

Opublikowano
26 minut temu, barman46 napisał(a):

zależy mi na poprawkach zabezpieczeń

Z jakiego powodu ci na tym zależy? Przecież tak naprawdę może zmieniać się tylko data tych zabezpieczeń. Skąd wiesz, że coś się zmienia? Ja mam zabezpieczenia z lipca 2021 roku i problemów nie widzę.

Opublikowano
28 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Beta którą masz jest nowsza od stable, więc wgranie jej bez czyszczenia powinno raczej pójść bez problemu. Po prostu ściągasz paczkę i wgrywasz w TWRP. 

Czyli jak dobrze rozumię nie stracę wgranych już aplikacji. Czy wgrywam przez TWRP tak zamo jak z chinskiego na xioami .eu. Czego nie zaznaczyc aby nie wyczyściło mi zainstalowanych aplikacji