Dyskusja ogólna
5 topics in this forum
-
- 4 followers
- 59 replies
- 6.1k views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi Mix 4. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by Bartek1906, -
-
- 2 followers
- 3 replies
- 191 views
Witam zakupiłem telefon z drugiej ręki, niestety nie mam kontaktu ze sprzedającym, telefon działa wszystko z nim ok, ale nie znam hasła do konta i teraz moje pytanie brzmi czy jest możliwość usunięcia tego konta bez utraty danych ??
Last reply by Acid, -
- 4 replies
- 146 views
Witam Wiem że to nie odpowiednia chwila.....porażka naszej drużyny🤔 ale zaryzykuje i na trzwżwo ktoś pomoże.....ja w ten sposób odreagowuje😉 W związku z tym iż posiadam już wersję Romu V13.0.8.0.SKMCNXM dzięki uprzejmości członkom tego forum /przejście z romu chinskiego /, mam kolejne pytanie. Czy teraz posiadająć wersję stable chcąc przejść na wersję rozwojową MIUI: 22.10.26 tracę wszystkie ustawienia i aplikację i czy wgranie jest takie same jak z romu chinskiego na rom Xioami pl. Pytam bo mam doś dużo już zainstalowanych aplikacji i trochę kiepsko jak trzeba by to wszystko od nowa robic,kolejne pytanie czy warto bo niby to narazie ostatnia wersja i …
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 2 followers
- 18 replies
- 417 views
WITAM Przymierzam się do zakupu Xiaomi Mix 4 - 12 GB / 256 GB ze sklepu tradingshenzh.com i mam pytanie , którą wersję opragromawania wybrać aby jak najmniej było problemu z google pay i aplikacjami bankowymi. Czy androidauto działa. CHINY Firmware = Saftynet Passed + Aktualizacje OTA + Widevine Level 1 XIAOMI.EU TWRP Firmware (bez dostępu) = Saftynet Passed + Manuel Updates + Widevine Level 1 Zdaje sobie sprawę iż jest to chinczyk i jakieś problemy się zdarzają, ale podoba mi sie ten model ..kiedys miałem MI 4 i sentyment do marki został😉
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 0 replies
- 277 views
Wykminiłem jak na najnowszysm sofcie na A12 zainstalować motywy pomimo pojawiania sie błędy pobrania 1) znajdujemy motyw który chcemy 2) klikamy pobierz ( tak wyskoczy błąd ) 3) otwieramy aplikacje pobrane i tam sie pojawi nasz mowyw dłużej przytrzymujemy i wybieramy udostepnij 4) wybieramy jakieś miejsce do zapisu ( ja wybrałem dysk google ) czekamy aż sie prześle 5) ściągamy z dysku google nasz theme 6) otwieramy aplikacje motywy -> moje konto -> motywy i na dole jest wczytaj motyw -> wybieramy nasz motyw on sie dodaje do listy 7) wybieramy dodany motyw i pacamy zastosuj SUKCES ! mamy nasz motyw ! Jak …
Last reply by Evenred,