cort065 Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Cześć, przymierzam się do zakupu S1 Active i mam jedno pytanie. Wiem, że do rozmów zegarek wymaga sparowania jak np. zestaw głośnomówiący z bluetooth telefonu nas sztywno. Ale czy bez takiego sparowania jest opcja, żeby pokazywał powiadomienia o połączeniu jak zwykłe opaski miband? Oczywiście wiem, że wtedy nie będę mógł prowadzić rozmów. Zależy mi na samym ciągłym powiadomieniu, że ktoś dzwoni. Edytowane 27 Listopada 2022 przez cort065
ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Tak, zegarek pokazuje kto dzwoni i pozwala na delikatne interakcje.
cwynu Opublikowano 30 Stycznia 2023 Opublikowano 30 Stycznia 2023 W jaki sposób zegarek wyświetla powiadomienia będąc rozłączonym z bluetooth? U mnie w momencie połączenia przychodzącego sam łączy się od razu z telefonem i tak już zostaje. Zależałoby mi na uruchomieniu samych powiadomień, bez możliwości rozmawiania tak, aby zegarek nie był rozpoznawany jako zestaw głośnomówiący. (Chodzi o konflikt z samochodem, problem był już poruszany ale bez rozwiązań. Odbierając w aucie jako urządzenie bluetooth do rozmowy jest używany właściwie losowo samochód lub zegarek, co pierwsze przejmie połączenie. Wyłącznie rozmów w opcji bluetooth zegarka powoduje, że znikają powiadomienia gdy ktoś dzwoni.)
zeno55 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Tak, zegarek pokazuje kto dzwoni i pozwala na delikatne interakcje.Czy zegarek też potrafi dzwonić czy tylko wibracje? Nie spotkałem w testach nigdzie info o dźwiękowych powiadomieniach, i było by to dziwne żeby nie powiedzieć idiotyczne żeby SmartWatch z głośnikiem nie potrafił dzwonić?
cwynu Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 7 godzin temu, zeno55 napisał(a): Czy zegarek też potrafi dzwonić ... Dzwoni, można też go wyciszyć, wtedy tylko wibruje.
zeno55 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Dzięki za odp. Wolałem się upewnić, zanim kupię ten model, z tego powodu właśnie odesłałem do sprzedawcy zakupiony Redmi Watch 2 lite bo on żadnych dźwięków niestety nie wydaje. Jedyny minus S1 jak dla mnie to brak możliwości krótkich odpowiedzi na wiadomości oraz brak klawiatury , ale można przeżyć to jakoś
Bakushin Opublikowano 16 Lutego 2023 Opublikowano 16 Lutego 2023 Dnia 27.11.2022 o 16:13, cort065 napisał: Cześć, przymierzam się do zakupu S1 Active i mam jedno pytanie. Wiem, że do rozmów zegarek wymaga sparowania jak np. zestaw głośnomówiący z bluetooth telefonu nas sztywno. Ale czy bez takiego sparowania jest opcja, żeby pokazywał powiadomienia o połączeniu jak zwykłe opaski miband? Oczywiście wiem, że wtedy nie będę mógł prowadzić rozmów. Zależy mi na samym ciągłym powiadomieniu, że ktoś dzwoni. Hej, sparowałeś zegarek w ten sposób ? Jak to zrobić, bo też mam konflikt z autem.
romeoo Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 W dniu 31.01.2023 o 01:40, zeno55 napisał(a): W dniu 29.11.2022 o 11:51, ZduneX25 napisał(a): Tak, zegarek pokazuje kto dzwoni i pozwala na delikatne interakcje. Czy zegarek też potrafi dzwonić czy tylko wibracje? Nie spotkałem w testach nigdzie info o dźwiękowych powiadomieniach, i było by to dziwne żeby nie powiedzieć idiotyczne żeby SmartWatch z głośnikiem nie potrafił dzwonić? Tak wydaje dźwięki ,dzwoni i wibruje.
zeno55 Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 Działają wam dobrze powiadomienia dźwiękowe? U mnie jest problem od ostatniej aktualizacji 1.4.174, powiadomienie dźwiękiem pojawia się może raz na 10 wiadomości, wibracja jest za każdym razem, jak ktoś dzwoni to nie ma problemu dzwoni dobrze , jedynie przy powiadomieniach jest problem, raz działają raz nie, bez reguły, ale najczęściej dźwięku brak. Jak u Was?
Leonfel Opublikowano 24 Stycznia 2025 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Niestety zegarek nie pokazuje połączeń przychodzących, jest sparowany z iPhone 8, pokazuje powiadomią sms, what’s app i inne ale nie pokazuje połączeń przychodzących, czy ktoś miał podobny problem? Czy da się go rozwiązać? Prawdopodobnie jest problem iPhone-zegarek…
Rekomendowane odpowiedzi