Kiszka Opublikowano 22 Listopada 2022 Opublikowano 22 Listopada 2022 Cześć BIP U Pro po podłączeniu do Redmi Note 7 i zezwoleniu na wszystkie dostępy, podczas połączeń przychodzących nie wyświetla danych osoby dzwoniącej ( nazwy i numeru) Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Kiszka Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Opublikowano 26 Listopada 2022 0 wsparcia? Nikt nie ma pomysłu?
FromWP Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 Zmień język w telefonie na angielski i spróbuj. Możliwe że z polskim nie pokazuje (tak jak to się dzieje w zwykłym Bip). O wsparcie to do Huami, a i tak prawdopodobnie żadnej reakcji z ich strony nie będzie.
Kiszka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2022 Tak też zrobiłem, efekt bez zmian Problem leży po stronie oprogramowania telefonu w tym kierunku proszę o pomoc
Stanley for Talk Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 /Wiem wiem, widzę: od ostatniego postu minął prawie rok.../ @Kiszka: w swoim ś.p. BIP (identyczny problem) sprawę rozwiązałem już kilka lat temu instalując dodatkową aplikację Notify for Amazfit. W oryginalnej apce wyłączyłem powiadomienia o połączeniach, włączyłem w NfA. Może tip zadziała w BIP U. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi