Jump to content

Losowe wyświetlanie nazwy kontaktu przy rozmowach przychodzących (tylko numer telefonu) lub też nawet brak przekazywanie rozmów na smartwatch.

Falco
 Share

Recommended Posts

Dzień dobry,

W ostatnim tygodniu kupiłem dwa telefony: S1 active i S1  w Olsztynie w Galerii Warmińskiej. Pytałem kilkakrotnie sprzedawcy czy będzie możliwość bezproblemowego odbierania rozmów na smartwatchu z Iphona 8 (ios) i byłem zapewniany że problemu nie będzie, że wszystko będzie tip top. No cóż wydałem prawie dwa tysiące w sumie i lipa. Przekazywanie rozmów jest można rzec losowe, czasem przekazuje czasem nie, czasem tylko sam numer czasem razem z nazwą. To samo jest z przekazywaniem wiadomości. Dzwoniłem do sklepu, ale poradzili konsultować się z serwisem CSS. Mają mnie w du....e. Może jednak ktoś tutaj z użytkowników ma jakiś pomysł jak to rozwiązać. 

z góry bardzo dziękuję za pomoc

PS. Wszystkie aktualizację są robione na bieżąco, smartwatch kupiłem tydzień temu i całą instalację zrobiłem właściwie.

dziękuję

16 godzin temu, szakal88 napisał:

jaką masz wersję oprogramowania zegarka?

na zegarku pisze MIUI Watch 1.0, ale na aplikacji w telefonie pisze 1.3.119 (i na zielono Aktualna). nie wiem o które pytasz a ja się nie znam.. :-)