Skocz do zawartości
  • 0

Permanentne wyłączenie aplikacji AKTUALIZACJE

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry, nie mogę nigdzie wykopać jak całkowicie wyłączyć działanie aplikacji "Aktualizacje" aby nie instalowały się aktualizacje od Xiaomi. Niby w samej aplikacji można ustawić kiedy i czy w ogóle ma pobierać aktualizacje, ale w powiadomieniach wciąż pojawiają się informacje o nowych. Strach wyłączyć telefon. Pomocy.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

przepraszam, że tak późno:

Mi Note pro (dual sim)

Tak zasadniczo, mam w tej chwili polską wersję miui i dwa razy zdarzyło się, że aktualizator pobrał wersję chińską (od producenta) i nadpisał mi ją w jakimś przypadkowym momencie, na przykład jak wyłączył mi się tel przez wyładowaną baterię. spowodowało to reset wielu ustawień, książki tel, miszmasz jeżyków angielskiego i chińskiego w gui, musiałem wgrywać ręcznie miui polska od nowa za każdym razem, chciałbym tego uniknąć, a aplikacji aktualizację nie mogę(?) usunąć z pulpitu, w sensie przesunąć do góry na kosz bo się on (kosz) po prostu nie wyświetla.

• 0
Opublikowano

Na pewno MIUIPolska czy może multilang z Xiaomi.eu? Dopytuję, bo to jest fizycznie niemożliwe by pobrało cokolwiek na naszym jest to zablokowane nie do obejścia bez modyfikowania romu, a tego przecież nie robiłeś.

• Like 1
  • 0
Opublikowano

przepraszam, że tak późno:

Mi Note pro (dual sim)

Tak zasadniczo, mam w tej chwili polską wersję miui i dwa razy zdarzyło się, że aktualizator pobrał wersję chińską (od producenta) i nadpisał mi ją w jakimś przypadkowym momencie, na przykład jak wyłączył mi się tel przez wyładowaną baterię. spowodowało to reset wielu ustawień, książki tel, miszmasz jeżyków angielskiego i chińskiego w gui, musiałem wgrywać ręcznie miui polska od nowa za każdym razem, chciałbym tego uniknąć, a aplikacji aktualizację nie mogę(?) usunąć z pulpitu, w sensie przesunąć do góry na kosz bo się on (kosz) po prostu nie wyświetla.

Kolego przeczytaj instrukcję instalacji na stronie i zainstaluj rom MIUIPolska. Tyle.

Na bank tego nie zrobiłeś stąd problemy.

Wysłane z MI Note Pro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...