anonim123 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 W Redmi Note 8 Pro przestał działać mi przycisk głośności, więc zrobiłem restart telefonu. Od teraz nie chce się włączyć, zatrzymał się na stronie "Main Menu. Redmi-Recovery 3.0". Przy zaznaczaniu opcji "reboot to system" nic się zmienia, pętla jest nadal, nic nie mogę zrobić. Czy ktoś ma/miał podobny problem? Gdzie uderzać, co zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Tak, masz awarie przycisku, bądź taśmy ( o ile w tym modelu jest)A może tylko przycisk w obudowie się zatarł i czasami pomaga opukanie go do okoła.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts