Marcin.x Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Uprzedzam. Czytałem i szukałem już na forum i necie ale problem jest inny/dziwny. Mam Note 8 Pro i chciał bym go zaktualizować. Ale nie mogę... Przy zwykłej probe aktualizacji wyskakuje „brak dostępnych aktualizacji”. Po resecie nic się nie zmieniło. A przy wygrywaniu ROM Global „Nie można zweryfikować aktualizacji" Próbowałem i Global I EEA Co mogę zrobic?? Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Wgrać miflash,tylko odblokować wcześniej bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.x Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 Nie chciał bym zbyt bestii l bardzo ingerować w telefon. Najlepiej jak najmniej. Drugi kupiony w tym samym momencie zaktualizował się sam. I pytanie dlaczego ten nie łapie automatycznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 22 minuty temu, Marcin.x napisał: Nie chciał bym zbyt bestii l bardzo ingerować w telefon. Najlepiej jak najmniej. Drugi kupiony w tym samym momencie zaktualizował się sam. I pytanie dlaczego ten nie łapie automatycznie? W tym modelu tak jest....jedne aktualizują sie,a drugie nie.Ja tez mam 12.0.6 i u mnie nie ma aktualki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.x Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 15 minut temu, maszkara72 napisał: W tym modelu tak jest....jedne aktualizują sie,a drugie nie.Ja tez mam 12.0.6 i u mnie nie ma aktualki Tego też się obawiałem. Czyli zostaje tylko bootloader, czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Niestety zmiany regionu itp powodują tylko błąd w aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 U mnie na 12.0.6 działa piorunująco,choć juz przeszedł na ,, emeryturę ",ponieważ mam xiaomi redmi note 11 pro 5g...A w ósemce chyba wymienię baterię na nową i dam swojej Kobiecie...Działa naprawdę super,a bateria po 2 latach użytkowania ma prawo już do wymiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts