Demonek Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Oddalam telefon po skończonej rozmowie od ucha i ekran się nie aktywuje. Cudowałem z różnymi wersjami softu i nic to nie pomagało. Czytałem, że trzeba przeprowadzić kalibrację tylko niestety forum serwisowe jest po chińsku. Komuś się to udało i mógłby się podzielić manualem jak to zrobić?
rychu27 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Oddalam telefon po skończonej rozmowie od ucha i ekran się nie aktywuje. Cudowałem z różnymi wersjami softu i nic to nie pomagało. Czytałem, że trzeba przeprowadzić kalibrację tylko niestety forum serwisowe jest po chińsku. Komuś się to udało i mógłby się podzielić manualem jak to zrobić? Pogoogluj, jest jakieś indyjskie forum gdzie to jest opisane ze screenami. "Proximity sensor calibration " Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE
Acid Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Albo po prostu przeczytaj FAQ na stronie. Tam jest kod do diagnostyki. Wysłane z MI Note Pro
Demonek Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 No to udało mi się problem rozwiązać. Jak się okazało da się zmienić w menu serwisowym język na angielski a sama calibracja to zadanie dla szympansa. Wszystko śmiga
ZduneX25 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi