Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 8T (nazwa kodowa: willow). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.4.0.RCXMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Mariusz1979 Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 Na plus: - płynne działanie Centrum Kontroli: WiFi, NFC - i najbardziej denerwujące: latarka, cyk i działa. - aplikacja SMS i Telefon - bez czekania na wczytanie listy połączeń i smsów - trochę płynniej chodzi, - poprawki z lutego
mgregor Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Cześć, jestem świeży w instalacji tych wersji MIUI (generalnie trochę wypadłem z tego tematu parę lat temu). Mam Redmi Note 8T: Czy ta wersja która jest do pobrania w tym wątku może zostać wgrana na tą wersję która jest teraz zainstalowana? Nie chcę zbrickować telefonu Będę wdzięczny za odpowiedź.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 Nie. Masz ROM Global EEA, wersję z wątku możesz zainstalować wyłącznie po odblokowaniu bootloadera.
muzior Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Do d...., nadal nie działa prawidłowo nagrywanie rozmów. Słychać tylko rozmówcę. Tracę nadzieję na naprawę tego problemu. Pora wrócić do androida 10
oneblade Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Kolejna wersja i kolejny brak nagrywania rozmów. Chyba już nie wróci poprawne nagrywanie
muzior Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 5 godzin temu, oneblade napisał: Kolejna wersja i kolejny brak nagrywania rozmów. Chyba już nie wróci poprawne nagrywanie Dokładnie, ja też straciłem nadzieję i zrobiłem downgrade do ostatniej wersji miui na androidzie 10 i nagrywanie na powrót jest Mam też wrażenie że jednak na dziesiątce telefon szybciej działa i nie drenuje tak baterii. Polecam
Mariusz1979 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Pojawił się V12.5.5.0 EEA. Jest szansa na nowy ROM?
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jak będzie Global (MI), to pewnie. Z EEA nie budujemy.
Mariusz1979 Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Może coś się poprawi: miui_WILLOWGlobal_V12.5.6.0.RCXMIXM_b9c4b22e3f_11.0.zip
Rekomendowane odpowiedzi