Redmi Note 8 / 8T
Octa-core (4x2.0 GHz Kryo 260 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 260 Silver) / Adreno 610 / 6.3" 1080x2340 / Dual SIM / 64 GB z 4/6 GB RAM lub 128 GB z 6 GB RAM
Subforums
-
- 570
- 100
- 734
- 13
Aplikacje (13,264 visits to this link)
5 topics in this forum
-
- 0 replies
- 203 views
Ave! Zaktualizował mi się System launcher i w szufladzie aplikacji za każdym razem teraz wyskakuje wyszukiwanie - jak na załączniku. Jest jakiś sposób, żeby to wyłączyć? Edit: cofam pytanie, pojawiła się opcja w menu, wcześniej jej nie było. Trzeba było zmienić region na Indie, w Polsce opcja nie występowała[emoji3] Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Last reply by viciu, -
-
- 6 replies
- 198 views
Cześć, Wszystkim! Jestem posiadaczem REDMI NOTE 8T i mam pewien problem. Mianowicie mój telefon nie chce/nie może dostać uprawnień do niektórych aplikacji. Najczęściej są, to właśnie gry. Kilkukrotnie resetowałem ustawienia aplikacji, same ustawienia a nawet resetowałem urządzenie, ale nic, to nie dało... Czy ktoś z Was ma/miał podobny problem?
Last reply by pozamiatane, -
- 2 replies
- 220 views
Witam mam taki problem, po przywróceniu ustawień fabrycznych smartfona nie mam folderu ZDJĘCIA GOOGLE na ekranie jak to naprawić? Mogę tylko swoje wszystkie zdjęcia zobaczyć jak wchodzę do sklepu Google i na stronie z aplikacją zdjęcia Google nacisnę otwórz, a tak to tylko mam folder dostępny galeria na ekranie smartphone redmi note 8 t Dzięki pozdrawiam
Last reply by FromWP, -
Wyskoczył mi taki problem przy problem "Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją" przy pobieraniu aplikacji Samsung Wearable (samsung Gear) a zaktualizowałem już Androida do 10 QKQ.1.191014 a MIUI do 12.0.2 - może ktoś co wie jak zainstalować apkę
Last reply by wypcio, -
- 2 replies
- 434 views
Hi Friends, I am using Redmi Note 8. But when I connect it on pc the file explorer keeps opening automatically by itself. Have anyone faced this similar kind of issue before? If yes how did you get it resolved.
Last reply by Adam Błażejewski,