Kacper Skrzypek Posted March 29 Share Posted March 29 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 8T (nazwa kodowa: willow). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.5.4.0.RCXMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz1979 Posted March 30 Share Posted March 30 Na plus: - płynne działanie Centrum Kontroli: WiFi, NFC - i najbardziej denerwujące: latarka, cyk i działa. - aplikacja SMS i Telefon - bez czekania na wczytanie listy połączeń i smsów - trochę płynniej chodzi, - poprawki z lutego Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgregor Posted March 31 Share Posted March 31 Cześć, jestem świeży w instalacji tych wersji MIUI (generalnie trochę wypadłem z tego tematu parę lat temu). Mam Redmi Note 8T: Czy ta wersja która jest do pobrania w tym wątku może zostać wgrana na tą wersję która jest teraz zainstalowana? Nie chcę zbrickować telefonu Będę wdzięczny za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 31 Author Share Posted March 31 Nie. Masz ROM Global EEA, wersję z wątku możesz zainstalować wyłącznie po odblokowaniu bootloadera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzior Posted April 2 Share Posted April 2 Do d...., nadal nie działa prawidłowo nagrywanie rozmów. Słychać tylko rozmówcę. Tracę nadzieję na naprawę tego problemu. Pora wrócić do androida 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneblade Posted April 13 Share Posted April 13 Kolejna wersja i kolejny brak nagrywania rozmów. Chyba już nie wróci poprawne nagrywanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzior Posted April 13 Share Posted April 13 5 godzin temu, oneblade napisał: Kolejna wersja i kolejny brak nagrywania rozmów. Chyba już nie wróci poprawne nagrywanie Dokładnie, ja też straciłem nadzieję i zrobiłem downgrade do ostatniej wersji miui na androidzie 10 i nagrywanie na powrót jest Mam też wrażenie że jednak na dziesiątce telefon szybciej działa i nie drenuje tak baterii. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz1979 Posted June 22 Share Posted June 22 Pojawił się V12.5.5.0 EEA. Jest szansa na nowy ROM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 23 Author Share Posted June 23 Jak będzie Global (MI), to pewnie. Z EEA nie budujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts