Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WItam. Dziś w aplikacji ZEPP aktualizowałem system smartwatcha do v6.4.1.1. i po tej aktualizacji zegarek się zrestartował i przestał działać dotyk, poza tym przyciski i wybudzenie ekrany nadgarstkiem normalnie funkcjonują. Do momentu aktualizacji wszystko było w jak najlepszym porządku. Da się jakoś przywrócić starszą wersję oprogramowania ?

Po twardym restarcie bocznymi przyciskami dotyk wraca i wszystko jest ok do momentu pierwszego wygaszenia ekranu, po ponownym wybudzeniu ekranu dotyku znów brak. Co się mogło stać ? Jak Zepp może polecać tak wadliwą aktualizację ?

Miał ktoś podobną sytuację ?

Edytowane przez damiannno25
Opublikowano

Z tego co widziałem na obcojęzycznej grupce to nikt nie uświadczył podobnego problemu po tej aktualizacji, więc może po prostu pechowo się zgrało, a jest to jakaś wada fabryczna.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki Panowie za podpowiedzi, ale problem był ewidentnie  musi być w sofcie, bo zaraz po odpaleniu dotyk działa, traci sie po wygaszeniu ekranu i ponownym wybudzeniu.

Edytowane przez damiannno25
  • Like 1
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Od kilku dni też mam ten sam problem. Wersja systemu V6.4.1.1 i w Amazfit GTR2 przestał działać dotyk. Użytkowałem go od 15.05.21r.

Pozostałem sam z tym problemem. Twardy reset nie pomaga.