damiannno25 Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 (edited) WItam. Dziś w aplikacji ZEPP aktualizowałem system smartwatcha do v6.4.1.1. i po tej aktualizacji zegarek się zrestartował i przestał działać dotyk, poza tym przyciski i wybudzenie ekrany nadgarstkiem normalnie funkcjonują. Do momentu aktualizacji wszystko było w jak najlepszym porządku. Da się jakoś przywrócić starszą wersję oprogramowania ? Po twardym restarcie bocznymi przyciskami dotyk wraca i wszystko jest ok do momentu pierwszego wygaszenia ekranu, po ponownym wybudzeniu ekranu dotyku znów brak. Co się mogło stać ? Jak Zepp może polecać tak wadliwą aktualizację ? Miał ktoś podobną sytuację ? Edited March 23, 2022 by damiannno25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Z tego co widziałem na obcojęzycznej grupce to nikt nie uświadczył podobnego problemu po tej aktualizacji, więc może po prostu pechowo się zgrało, a jest to jakaś wada fabryczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
julinord2022 Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Może nie jest to związane z samą aktualizacją, ale problem tkwi w samym dotyku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiannno25 Posted March 26, 2022 Author Share Posted March 26, 2022 (edited) Dzięki Panowie za podpowiedzi, ale problem był ewidentnie musi być w sofcie, bo zaraz po odpaleniu dotyk działa, traci sie po wygaszeniu ekranu i ponownym wybudzeniu. Edited March 29, 2022 by damiannno25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho268 Posted February 10 Share Posted February 10 Witam. Od kilku dni też mam ten sam problem. Wersja systemu V6.4.1.1 i w Amazfit GTR2 przestał działać dotyk. Użytkowałem go od 15.05.21r. Pozostałem sam z tym problemem. Twardy reset nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts