answe91 Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Więc po pojawieniu się nowej aktualizacji opaska nie może się sama zaktualizować do najnowszego firmware. Aplikacja na telefonie jest w najnowszej wersji. Telefon VIVO. Aktualizacja nie chce się wgrać od dłuższego czasu, synchronizacja tarcz przez to też nie działa. Po włączeniu aplikacji następuje próba aktualizacji, opaska ją odrzuca i tyle. Reset do ustawień fabrycznych nie pomógł. Z góry dziękuję za pomoc :). Jeżeli temat był poruszany proszę o odnośnik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Jakiej aplikacji używasz na telefonie?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
answe91 Posted March 19, 2022 Author Share Posted March 19, 2022 Wcześniej było to MiFit, po dzisiejszej aktualizacji zmieniło nazwę na Zeep Life - na obu występuje ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Kiedyś miałem sytuację w MiBand starzej generacji, że na Samsungu, który był sparowany z opaską nie szło zaktualizować FW, ale jak spiąłem ją z Xiaomi to poszło od ręki. Wiem, że to nie jest idealne rozwiązanie, ale jak masz dostęp do kogoś z telefonem Xiaomi/Redmi to warto przesterować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
answe91 Posted March 21, 2022 Author Share Posted March 21, 2022 Szukam kogoś z telefonem Xiaomi, w firmie takich nie mamy już niestety 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts