Łukasz1982 Posted March 18 Share Posted March 18 Mam takie pytanie Poco X3 Pro ma WifiCalling i dziala w Orange ale czasem jest a czasem sie wyłączy i włączy z powrotem. Od czego to zależy czy zresetować router Adnroid 12 Miui 13 Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 19 Share Posted March 19 @Łukasz1982 Szukanie w Google nie boli. Orange blokuje telefony spoza listy. Orange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz1982 Posted March 19 Author Share Posted March 19 Sprawdzalem lecz tego telefonu na liscie nie ma i doskonale o tym wiem lecz dzialalo kilka dni razem z VoLte i VifiCalling i wtedy jak mialem zalaczone to LTE nie rozłaczalo. Jwk dzwonilem to powiedzieli ze mam uruchomione ale niestety zniklo.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Cytując: Telefony spoza listy terminali wspierających VoLTE w Orange mogą mieć systemowo wyłączane usługi VoLTE i Wi-Fi Calling. Ponieważ telefony nie przeszły certyfikacji, Orange nie jest w stanie zapewnić poprawnego zestawienia połączeń oraz jakości podczas rozmowy. Połączenia z aparatów niecertyfikowanych mogą mieć negatywny wpływ na działanie usługi dla innych użytkowników sieci. Edited March 19 by marcin19883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino926 Posted March 19 Share Posted March 19 Miałem to samo. Co dzwoniłem do BOK żeby włączyli,to po jakimś czasie znowu samo się wyłączało. Po przejściu na Flexa działało jak trzeba dopiero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz1982 Posted March 19 Author Share Posted March 19 Ale co ci zaczęło działać nie rozłaczalo ci LTEWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts