sly Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Probowałem już różnych metod. I niestety nie chce mi pobrać pliku z językiem polskim na globalu nie miałem takiego problemu. Telefon Xiaomi mi 11i. Wersja Miui V13.0.6.0.SKKCNXM (stabilna) i na najnowszej rozwojowej jest to samo.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Na których konkretnie aplikacjach to się dzieje?
0 Evenred Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 24 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał: Na których konkretnie aplikacjach to się dzieje? Na wordzie np. u mnie to samo na rozwojowej, a wcześniej chyba z 3 update działało normalnie. Edytowane 9 Marca 2022 przez Evenred
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Sprawdziłem przed momentem Worda, paczkę pobrało normalnie (jeśli chodzi o tę przy pierwszym uruchomieniu aplikacji). Bez loga może się nie udać tego rozwiązać (o ile w ogóle można to rozwiązać po naszej stronie). https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/
0 sly Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Opublikowano 10 Marca 2022 12 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: Na których konkretnie aplikacjach to się dzieje? Word, Exel cały pakiet Office i na globalu podczas pisania, podkreślało mi błędy na Eu, pomimo aktywnej funkcji nic się nie dzieje. Możliwe, że powodem może być to, że telefon jest wykrywany jako K40 pro+ który nie był dostępny w EU??
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Może, ale ostatnio z tego co kojarzę nazwy były zmieniane na globalne. W każdym razie - bez loga wiele nie uda się w tej kwestii uzyskać.
0 sly Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Opublikowano 10 Marca 2022 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Może, ale ostatnio z tego co kojarzę nazwy były zmieniane na globalne. W każdym razie - bez loga wiele nie uda się w tej kwestii uzyskać. Logi wrzuciłem na Zippy: https://www90.zippyshare.com/v/rtvqFUuJ/file.html
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Wygląda to bardziej na problem z Twoją pamięcią niż stricte z aplikacją. Najpewniej konieczny będzie format (albo z mi-recovery, albo ponowna instalacja z skryptu pierwszej instalacji).
0 sly Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Wrzuciłem globala i poszło bez problemu, zrobię zaraz jeszcze raz czystą instalacje i zobaczymy 🙂 Po zrobieniu czystej instalacji wszystko ruszyło. Edytowane 10 Marca 2022 przez sly
Pytanie
sly
Probowałem już różnych metod. I niestety nie chce mi pobrać pliku z językiem polskim na globalu nie miałem takiego problemu. Telefon Xiaomi mi 11i. Wersja Miui V13.0.6.0.SKKCNXM (stabilna) i na najnowszej rozwojowej jest to samo.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi