Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• ZduneX25 zmienił(a) tytuł na Dziwne zachowania podczas korzystania z przeglądarek internetowych
Opublikowano

Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Sklozgos napisał:

Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja.

Mam Mi 11T PRO, nie wiem czy tylko u mnie występuje to zjawisko , przeglądarka wbudowana też się sama potrafi wyłączyć.

Edit: już wróciło wszystko do normy nawet nic nie grzebałem tylko została ta przeglądarką wbudowana może samo się naprawi jak naprawiło się to :)

Edytowane przez ErrorekPL
  • 1 rok później...
Opublikowano

U mnie to samo od 2 tygodni - migające artefakty w przeglądarkach. Xiaomi Mi 11 pro 5G. Coś się zadziało podobnego u kogoś? Mamy spodziewać się poprawek systemowych?