ErrorekPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Czy u was też tak jest że w przeglądarka wam nie działa jak chcecie odpalić wideo jakieś na stokowej przeglądarce wywala do menu , druga sprawa wygląda następująco na chrome że pokazują się artefakty sprawdziłem na kilku i to samo jest. Miui od xiaomi.eu Pozdrawiam zapraszam do dyskusji Screenrecorder-2022-03-04-04-20-23-937.mp4
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 3 godziny temu, ErrorekPL napisał: Czy u was też tak jest że w przeglądarka wam nie działa jak chcecie odpalić wideo jakieś na stokowej przeglądarce wywala do menu Musiałbyś zrobić log. https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/
Sklozgos Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja.
ErrorekPL Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Sklozgos napisał: Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja. Mam Mi 11T PRO, nie wiem czy tylko u mnie występuje to zjawisko , przeglądarka wbudowana też się sama potrafi wyłączyć. Edit: już wróciło wszystko do normy nawet nic nie grzebałem tylko została ta przeglądarką wbudowana może samo się naprawi jak naprawiło się to Edytowane 12 Marca 2022 przez ErrorekPL
ulita Opublikowano 7 Czerwca 2023 Opublikowano 7 Czerwca 2023 U mnie to samo od 2 tygodni - migające artefakty w przeglądarkach. Xiaomi Mi 11 pro 5G. Coś się zadziało podobnego u kogoś? Mamy spodziewać się poprawek systemowych?
Rekomendowane odpowiedzi