Osk8 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Czekałem 15 minut i nie mogę pobrać aktualizacji miui 12.5 na telefon xaomi redmi note 8t. Bo ciągle mam 0% a internet jest włączony. Co mogę zrobić, aby to zainstalować?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Ściągnąć aktualizację ręcznie np. stąd: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/willow/, odblokować dodatkowe opcje w aktualizatorze (dotknięcie kilka razy ikony 12), 3 kropki > Wybierz paczkę aktualizacji > wybierasz pobrany plik. 1
Osk8 Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Opublikowano 6 Marca 2022 Cytat odblokować dodatkowe opcje w aktualizatorze (dotknięcie kilka razy ikony 12), 3 kropki > Wybierz paczkę aktualizacji > wybierasz pobrany plik. Plik mam już pobrany ale nie mogę odblokować dodatkowych opcji
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Aktualizacje na przykład.
Netoper Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 Kliknąłeś (nie pamiętam) 10 czy 12 razy w logo MIUI?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi