Skocz do zawartości

POCO X3 NFC - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.5.0.RJGMIXM - Android 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO X3 NFC (nazwa kodowa: surya).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.5.5.0.RJGMIXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Niestety nadal nie można ustawić innego launchera jako domyślny i używać gestów zamiast przycisków nawigacyjnych. 😒

Opublikowano

Działa komuś po podłączeniu telefonu do kompa "Transfer plików/android auto"? W tej i poprzedniej wersji Miui nie wykrywa mi telefonu na Win 8.1 (na Win 7 też). Poprzednie Xiaomi, m.in. Redmi Note 7 lub 8T wykrywało bezproblemowo. Już chyba wszystkie ustawienia przekopałem, nawet wątek tutaj zakładałem, ale nic nie wskórałem. 

Opublikowano

Witam, zaktualizowałem oprogramowanie 12.5.3.0 do tej wersji tj. 12.5.5.0 i mam taki problem, że w ustawieniach aplikacji dla niektórych aplikacji  (możliwe że widżetów) znikła opcja ustawień oszczędzania energii. Dla pozostałych jest ona nadal i można wybrać "Bez ograniczeń". Problemem jest to, że używam aplikacji widżetu która już nie jest przez autora aktualizowana i nie radzi sobie z oszczędzaniem energii miui. Bez zmiany tej opcji na "Bez ograniczeń" widżet się nie ładuje.

Czy jest jakiś sposób aby to obejść?

Screenshot_2022-03-05-13-10-28-651_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.33a9926acc11c73387debddf42d75449.jpg

Opublikowano

Widocznie USB 3.0 w Thinkpadzie T430 daje za mały prąd (?) i nie rozpoznaje mi telefonu w trybie przesyłania plików. Na tym samym systemie, na kompie stacjonarnym wykrywa tel bezproblemowo.