Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Lutego 2022 Opublikowano 24 Lutego 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO X3 NFC (nazwa kodowa: surya). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.5.5.0.RJGMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) Wyślij log, jeśli nie możesz. Może to problem u ciebie, może ogólny na tej wersji, ale bez loga się tego nie dowiemy. Ściągnij reupload. Edytowane 25 Lutego 2022 przez Kacper Skrzypek
schnor25 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Wczoraj zaktualizowany, również nie mogę wejść w ustawienia czcionki.
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Opublikowano 25 Lutego 2022 5 godzin temu, schnor25 napisał: Wczoraj zaktualizowany, również nie mogę wejść w ustawienia czcionki. Tak jak wyżej, ściagnij reupload...
schnor25 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Ok, za drugim podejściem poprawnie pobrało reupload. Czy są inne bugi, zobaczymy...
zielu Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Niestety nadal nie można ustawić innego launchera jako domyślny i używać gestów zamiast przycisków nawigacyjnych. 😒
schnor25 Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Działa komuś po podłączeniu telefonu do kompa "Transfer plików/android auto"? W tej i poprzedniej wersji Miui nie wykrywa mi telefonu na Win 8.1 (na Win 7 też). Poprzednie Xiaomi, m.in. Redmi Note 7 lub 8T wykrywało bezproblemowo. Już chyba wszystkie ustawienia przekopałem, nawet wątek tutaj zakładałem, ale nic nie wskórałem.
@GUTEK@ Opublikowano 5 Marca 2022 Opublikowano 5 Marca 2022 Witam, zaktualizowałem oprogramowanie 12.5.3.0 do tej wersji tj. 12.5.5.0 i mam taki problem, że w ustawieniach aplikacji dla niektórych aplikacji (możliwe że widżetów) znikła opcja ustawień oszczędzania energii. Dla pozostałych jest ona nadal i można wybrać "Bez ograniczeń". Problemem jest to, że używam aplikacji widżetu która już nie jest przez autora aktualizowana i nie radzi sobie z oszczędzaniem energii miui. Bez zmiany tej opcji na "Bez ograniczeń" widżet się nie ładuje. Czy jest jakiś sposób aby to obejść?
schnor25 Opublikowano 5 Marca 2022 Opublikowano 5 Marca 2022 Widocznie USB 3.0 w Thinkpadzie T430 daje za mały prąd (?) i nie rozpoznaje mi telefonu w trybie przesyłania plików. Na tym samym systemie, na kompie stacjonarnym wykrywa tel bezproblemowo.
Rekomendowane odpowiedzi