Tomkoff Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Mam problem z oryginalną aplikacją muzyka MIUI. Nie działa pobieranie muzyki online tzn. wyświetlają się okładki płyt, tytuły utworów poczym trwa ładowanie wybranej piosenki lecz żaden utwór się nie uruchamia. Kombinowałem z różną jakością muzyki - bez skutku. Czy trzeba coś odblokować czy wykupić by mieć dostęp do muzyki online? Edytowane 6 Lipca 2015 przez Tomkoff
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Po prostu ich serwery raz są wolne, a raz wolniejsze. Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Tomkoff Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Próbuję od paru dni i ani razu nic nie udało się odsłuchać, wy też tak macie? Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Lipca 2015 przez Tomkoff
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 W tym momencie żadna nie działa, ale było coś o tym w tamtej albo jeszcze poprzedniej wersji romu pisane.
himek72 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Od wersji romu 5.618. niestety ale muzyka online nie działa, jeśli zależy ci na muzyce online musisz cofnąć się do wersji 5.6.11 i będzie działać. Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka 1
Tomkoff Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Koledzy jest szansa że w kolejnych aktualizacjach będzie działała w końcu muzyka online? Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi